Skip to content
Stokke flexi bath xl

De Stokke Flexi Bath XL: de perfecte oplossing voor het badderen van je kindje

Als je kindje net geboren is, wil je het liefst een zo goed mogelijke band samen ontwikkelen. Dit kan op diverse manieren en één ervan is badderen. Voor het kindje is dit een heerlijk ontspannen moment na een nieuwe zoektocht om geborgenheid en verbinding te vinden buiten de baarmoeder. Als je ziet dat je kindje van badderen geniet, dan doe jij dat als ouder ook. Door het warme water voelt je kindje zich heerlijk ontspannen. Lees in deze blog alles over het Stokke® Flexi Bath® babybadje.
BabyBaby
3 minuten lezen

Inhoud

Babybadje kopen; waar let je precies op?

Voordat we dieper ingaan op het Stokke Flexi babybadje willen we je eerst wat meer informatie geven over het kopen van een babybadje in het algemeen. Bij het kopen van een babybadje is het als ouder natuurlijk belangrijk om rekening te houden met de veiligheid, comfort en gemak van het badje. Je wilt immers het beste voor je kindje. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je een babybadje koopt die voldoet aan bovengenoemde eisen en uiteraard ook bij jouw eigen wensenlijst past.

Als je kijkt naar de materiaalkeuze van badjes, kan je nagaan of het badje geen scherpe randen heeft waar jouw kindje zich aan kan bezeren. Ook bij een bad op pootjes is het goed om na te gaan of het bad niet kan verschuiven tijdens het wassen van je kindje. Daarnaast is de ergonomische ligging van je kindje belangrijk. Kan je kindje lekker liggen, en heeft het badje een ligging waar het hoofdje op kan rusten? 

Het is daarnaast handig om een badje te nemen met een stop erin, zodat je het water weg kan laten lopen na het gebadder. 

Ontdek de veelzijdige ® Stokke® Flexi Bath®

Nieuw op de markt is de Stokke® Flexi Bath® . Uniek aan dit babybadje is dat, in tegenstelling tot andere badjes, deze voor elk iedereen geschikt zijn, ongeacht in welke omgeving diegene verblijft. Denk daarbij aan een woning, camping of huisje. Dit badje is namelijk ruimtebesparend en gemakkelijk op te zetten.

De Stokke® Flexi Bath®  voldoet aan alle veiligheidspunten. Denk hierbij aan een badstop met warmtesensor, een stevige badstandaard indien gewenst waar het badje goed op blijft staan zonder dat het verschuift en de bodem van het bad is zelfs uitgerust met een anti-slip bodem! Het materiaal is gemaakt van polypropyleen en thermoplastische elastomeren dat, in vergelijking met andere badjes, niet schadelijk is voor de gezondheid van je kindje. 
 
Als je kijkt naar de draagbaarheid, dan is het bad erg licht van gewicht en weegt het 1,3 kg. Het Stokke® Flexi Bath® is opvouwbaar en bespaart een hoop ruimte. Nog een belangrijk voordeel van dit badje is dat je voor pasgeboren baby’s apart een zitje kan aanschaffen die in dit badje past, waardoor je kindje optimaal kan genieten van het badje.
 
Het zitje kan stevig bevestigd worden in het bad en kan gebruikt worden bij kinderen tot 8 maanden oud. De Stokke® Flexi Bath® zelf is te gebruiken tot je kindje 4 jaar is. Ook op het design is gelet, want ruimtebesparend is het zeker en het bad is uitgerust met rustige kleuren. Kortom, heb je ruimtegebrek, geen bad thuis maar wil je wel kunnen genieten dat je kindje langer gebruik kan blijven maken van een bad, dan is dit bad van Stokke zeker de moeite waard!

Stokke® Flexi Bath® aanbieding

Bespaar tijd en geld met onze Stokke® Flexi Bath® vergelijkingstool – Vind altijd de beste aanbieding voor dit populaire babybadje bij verschillende aanbieders. 

Vergelijking babybadjes

Als je de Stokke Flexi Bath vergelijkt met andere babybadjes op de markt, dan vindt je eigenlijk nergens zo’n uniek ontwerp dat aan veel wensen van ouders voldoet. Er zijn veel verschillende soorten badjes, maar geen van allen heeft de voordelen die de Stokke® Flexi Bath® heeft, zoals het ruimtebesparende ontwerp, de veiligheid en het comfort en zelfs de afvoerstop is uniek in zijn soort! Omdat mensen het toch als een gemis ervaren wanneer ruimtegebrek optreedt in huis en het kindje alleen onder de douche gewassen kan worden of men op vakantie graag het kindje wil badderen, komt Stokke nu met dit unieke product op de markt en dat is een schot in de roos!

Kortom, wil je een veilig, comfortabel bad voor jouw kindje, dat weinig ruimte inneemt en wil je dat het kindje heerlijk kan ontspannen? Dan is de Stokke® Flexi Bath®  zeker een aanrader waar je nog lang van kan genieten.

Review Stokke Flexi Bath

Onze partner Babypark heeft de populaire Stokke Flexi Bath getest en hun ervaring gedeeld in een video-review. Ontdek nu de talloze voordelen van dit populaire babybadje. 

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.