Skip to content
Rockit Baby rocker 3

Ontdek waarom de Rockit Baby Rocker een must-have is voor ouders

We kennen allemaal de verhalen van kersverse ouders wel. Wanneer de kinderwagen stopt met bewegen, is de baby klaarwakker of de baby begint te huilen. Dit terwijl je bezig bent met schoonmaken of een andere bezigheid, waarna je je ontfermt over de kleine. Waarschijnlijk krijg je niets meer uit handen voor de rest van de middag. Je inmiddels lauwe emmer met dweilwater staat aan de overkant van de kamer en de vaat staat nog in de weg om te kunnen koken. Dit alles om de kleine te vermaken en bezig te houden. Dit probleem is echter verleden tijd met de Rockit Baby Rocker. Het systeem van de Rockit Baby Rocker zorgt ervoor dat je je baby rustig in slaap wiegt. Dan kun jij een nieuwe emmer met water vullen en alle dagtaken eindelijk voltooien. Dus, ben je zwanger en klinkt dit je als muziek in de oren? Lees snel verder.
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Ontdek de veelzijdige Rockit Baby Rocker

De Rockit Baby Rocker zorgt ervoor dat jouw baby aan genoeg slaap toekomt. Wanneer je bevallen bent, kan een pasgeboren baby veel aandacht vragen, waardoor andere dingen vergeten worden. Je besteedt nu eenmaal veel aandacht aan het in slaap krijgen van een baby. De Rockit Baby Rocker neemt deze taak van je over en wiegt je kindje heerlijk in slaap. Bevestig het apparaatje met een montagebeugel aan de kinderwagen en je baby zal heerlijk in slaap dommelen. 
 
De Rockit Baby Rocker beschikt over diverse standen die het tempo van wiegen bepalen. Na een half uur stopt het automatisch met wiegen, waarna je het apparaatje indien gewenst opnieuw kunt activeren. Daarnaast gaat het product wel zestig uur mee op vier AA batterijen. Deze zijn niet inbegrepen. Verder kan de Rockit Baby Rocker tegen spatwater als condens en vocht, zodat je de kinderwagen met de Rockit gemakkelijk buiten in de tuin kunt neerzetten voor wat frisse lucht. 
 
Het apparaatje is voorzien van een speels en uniek design. De naam verraadt het al: Het product lijkt op een kleine raket. Baby’s grijpen graag naar dingen, maar met de Rockit hoef je niet bang te zijn dat je baby iets in zijn of haar mond kan stoppen. De Rockit heeft namelijk geen kleine, losse onderdelen om in te slikken en is bevestigd met een veilige beugel zonder scherpe randen of punten. Ook is de Rockit goedgekeurd volgens de EU-wetgeving.
 

Voordelen van de Rockit Baby Rocker

De Rockit heeft vele voordelen. Het is een multifunctioneel product dat goed is voor baby’s en ouders. Kortom, een win-winsituatie.

  • Betaalbaar. De Rockit is niet duur en gaat lang mee. Dat maakt de Rockit een slimme investering.
  • Compact. Doordat de Rockit voorzien is van een praktisch ontwerp, zit het apparaatje niet in de weg en kan deze eenvoudig worden verplaatst.
  • Weinig omkijk naar. Terwijl je baby rustig en vredig ligt te slapen, kom je zelf toe aan andere dingen als huishouden, koken of rusten. Neem even tijd voor jezelf om nieuwe energie te kweken, want ook dat is belangrijk tijdens het ouderschap.

Hoe gebruik je de Rockit Baby Rocker?

Na aanschaf van de Rockit Baby Rocker is het tijd om het product te installeren en klaar te maken voor gebruik. Het volgende stappenplan is voor iedereen eenvoudig te volgen:

  • Haal het product uit de verpakking.
  • Doe de vier batterijen in het apparaat. Dit doe je door de schroef los te draaien met behulp van een schroevendraaier en de bovenzijde van de raket los te draaien. Nu komt er een klepje tevoorschijn. Ook deze draai je los.Vervolgens stop je de vier AA batterijen in het apparaat en sluit je het klepje.
  • Bevestig de beugel op een plek aan het stuur, net onder de plek waar je je handen houdt tijdens de besturing van de wagen. Steekt het riempje iets uit? Deze kun je wegwerken door deze in de gleuf aan de zijkant te drukken. Het schuifsysteem moet naar de bovenkant gericht zijn, zodat het apparaat niet uit de beugel kan vallen.
  • Schuif de Rockit in de houder van de beugel en druk boven op de knop om het apparaat te activeren.
  • Stel dan de gewenste snelheid in door aan het wieltje te draaien.
Uppababy vista2
Uppababy vista2
Uppababy vista2

Probeer de Rockit Baby Rocker nu zelf

Nu alle voordelen, de gebruikswijze en de multifunctionaliteit zijn besproken, weet je dat je met de Rockit Baby Rocker een degelijk en kwalitatief goed product in huis haalt. Ben je zwanger en ben je enthousiast geworden door dit innovatieve apparaatje? Haal de Rockit dan nu alvast in huis. Dit zorgt voor de nodige gemoedsrust na de bevalling. De kleine zal een fijne, comfortabele en diepe slaap bereiken door het vertrouwde gevoel dat wiegen met zich meebrengt. De Rockit Baby Rocker zorgt mede voor een gemoedelijke kraam en babytijd. Komen er broertjes of zusjes, dan is de Rocket eenvoudig te hergebruiken. Kortom, een zeer efficiënt hulpmiddel om je kindje heerlijk in slaap te krijgen en houden.

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.