Skip to content
Bugaboo Butterfly buggy; de ultieme reisbuggy

Bugaboo Butterfly buggy; de ultieme reisbuggy

De Bugaboo Butterfly is een ultra-compacte buggy die gemakkelijk op te vouwen is. Met zijn lichtgewicht ontwerp, eenvoudige manoeuvreerbaarheid en duurzaamheid is deze buggy ideaal voor avontuurlijke ouders en hun groeiende baby. Met eersteklas comfort en een moeiteloos uitklapbaar ontwerp is de Bugaboo Butterfly de perfecte oplossing.
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Ontdek de Bugaboo Butterfly buggy

De Bugaboo Butterfly buggy is niet alleen stijlvol, heeft ook veel handige functies voor zowel jou als je kindje. Een van de meest opvallende kenmerken is het ultra-compacte ontwerp. Deze buggy kan binnen één seconde worden ingeklapt tot een formaat dat voldoet aan de IATA-normen voor handbagage in de auto, trein of vliegtuig. Dit maakt het ideaal voor ouders die vaak onderweg zijn.

Niet alleen kan de Bugaboo Butterfly snel en gemakkelijk worden ingeklapt, hij vouwt ook even snel weer uit zonder dat er iets hoeft te worden versteld. Dit betekent dat de overgang van reizen naar wandelen soepel en moeiteloos verloopt.

Bugaboo butterfly

Ondanks zijn compacte formaat, is de Bugaboo Butterfly een sterke en volledig geveerde buggy. Hij is gemakkelijk met één hand te duwen en te manoeuvreren, wat handig is als je tegelijkertijd boodschappen draagt of de hand van een ouder kind vasthoudt.

Voor het comfort van je kindje kan de rugleuning van de Bugaboo Butterfly met één hand bijna helemaal vlak worden gekanteld, in elke gewenste stand tussen 111° en 145°. Dit maakt het gemakkelijk om je kindje comfortabel te laten slapen of rechtop te laten zitten om de wereld te bekijken.

Ten slotte is de Bugaboo Butterfly buggy compatibel met verschillende autostoelen door middel van speciale adapters die apart verkrijgbaar zijn. Dit betekent dat je je kindje gemakkelijk van de auto naar de kinderwagen kunt verplaatsen zonder hem of haar wakker te maken.

Alle voordelen van de Bugaboo Butterfly

De Bugaboo Butterfly buggy biedt veel voordelen die hem tot een ideale keuze maken. Een van de meest opvallende voordelen is het gebruiksgemak. Dankzij het lichte gewicht (slechts 7,3 kg), maakt dit het de lichtste buggy in de Bugaboo-collectie. Dit betekent dat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, of je nu door de stad wandelt, boodschappen doet of reist.

Naast het lichte gewicht heeft de Bugaboo Butterfly ook een ruime bagagemand onder de stoel met een capaciteit van 8 kg. Dit biedt voldoende ruimte voor al je spullen, van luiertassen en flessen tot speelgoed en boodschappen.

Een ander belangrijk voordeel van de Bugaboo Butterfly buggy is het comfort dat het biedt aan je groeiende baby. De grote en verstelbare stoel kan bijna helemaal plat worden gelegd voor dutjes onderweg en kan ook rechtop worden gezet zodat je kindje de wereld om zich heen kan bekijken.

Voor de warmere dagen heeft de Bugaboo Butterfly een UPF 50+ zonnekap met een uitschuifbaar breezy paneel. Dit houdt je kindje niet alleen koel, maar biedt ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Tot slot heeft de Bugaboo Butterfly een stijlvolle uitstraling die past bij zijn functionaliteit. Met zijn strakke lijnen en moderne ontwerp past deze buggy net zo goed in een stadsomgeving als op een landelijk pad.

Kortom, de Bugaboo Butterfly biedt een perfecte mix van stijl, comfort en gebruiksgemak, waardoor hij een uitstekende keuze is voor elke ouder.

Vergelijking met andere buggy’s

Als je de Bugaboo Butterfly vergelijkt met andere populaire buggy’s op de markt, zoals de Babyzen YOYO, springen er een paar belangrijke voordelen uit. Hoewel beide buggy’s voldoen aan de draagbare eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen, biedt de Bugaboo Butterfly volgens verschillende reviews extra comfort en gemak.

Een van de meest geroemde kenmerken van de Bugaboo Butterfly is de hoogte van de rugleuning van de stoel. Met 60.96cm heeft het een van de hoogste stoelen op de markt, wat zorgt voor extra comfort voor je groeiende baby.

Bovendien presteerde de Bugaboo Butterfly in tests beter op het gebied van inklappen, manoeuvreren, gebruiksgemak en kindercomfort.

Hoewel de Babyzen YOYO lichter is en enkele unieke functies heeft, wordt de Bugaboo Butterfly geprezen om zijn robuustheid en grotere opbergruimte. Dit maakt het een ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar een kinderwagen die zowel praktisch als comfortabel is.

Dus hoewel de Babyzen YOYO zijn eigen sterke punten heeft, biedt de Bugaboo Butterfly een combinatie van comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid die hem een uitstekende keuze maakt voor elke ouder.

Bugaboo butterfly

Bugaboo Butterfly aanbieding

Bespaar tijd en geld met onze Bugaboo Butterfly vergelijkingstool – vind altijd de beste aanbieding voor deze populaire buggy bij verschillende aanbieders. Wij bieden een overzicht van de meest recente prijzen en actuele aanbiedingen. Zo ben je verzekerd van een slimme aankoop zonder te veel te betalen voor de Bugaboo Butterfly buggy.

Review Bugaboo Butterfly buggy

Onze partner Babypark heeft de populaire Bugaboo Butterfly buggy getest en hun ervaring gedeeld in een video-review. Ontdek nu de talloze voordelen van deze populaire buggy.

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.