Skip to content
BABYBJÖRN Bouncer Bliss wipstoel 11

Ergonomisch design en praktisch gemak: alles wat je moet weten over de Babybjorn Bliss Wipstoel

Op zoek naar een goede wipstoel voor je kindje? Dan is de Babybjorn Bliss Wipstoel een goede keuze. Dit is namelijk een wipstoel die helemaal is ontworpen met het comfort van je kind voorop. Het is een mooie, ergonomische en veilige stoel, met een opvallend ontwerp. Hij is daarbij ook nog eens heel handig in gebruik. De designers van deze stoel hebben hem ontworpen met de natuurlijke houding van een baby in gedachten. Hierdoor geeft deze een goede ondersteuning voor zowel rug, nek als hoofd van de baby.
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Ergonomisch comfort met de Babybjorn Bliss Wipstoel

Zoals bij alle meubelen van het bekende bedrijf Babybjorn is er zeer veel aandacht besteed aan de ergonomie van dit wipstoelje. Dit uit zich onder andere in de speciale ondersteuning van het hoofd en de nek van je baby. Vooral in de eerste maanden van het leven van je baby is dit zeer belangrijk, aangezien de nekspieren van de baby dan nog niet goed ontwikkeld zijn. Hierdoor is het moeilijk voor je baby om zelf het hoofdje omhoog te houden.

Het wipstoeltje is daarbij ook rustgevend voor je kindje. Dit komt door de natuurlijke schommelbeweging van de Babybjorn Bliss, waardoor je baby eigenlijk zichzelf tot rust wiegt. Niet onbelangrijk is de speciale heupondersteuning van de stoel. Deze draagt bij aan een goede ontwikkeling van de heupen. Deze mooie stoel is te gebruiken door je kindje vanaf geboorte tot en met het tweede levensjaar.

De veelzijdigheid van de Babybjorn Bliss wipstoel

De populariteit van de Babybjorn wipstoel is onder andere te danken aan de veelzijdigheid van deze stoel. We noemen enkele van de belangrijkste functies:

  • Verstelbare posities: deze wipstoel heeft meerdere verstelbare posities. Zo pas je de stoel eenvoudig aan de ontwikkelfase waarin je kindje zit. Zet de wipstoel eenvoudig in een zittende positie, of in een positie waarin je baby bijna plat ligt. Zo kan je de baby in het wippertje laten spelen, zitten, eten of slapen.
  • De wipstoel is eenvoudig te verstellen: De verstelbare posities zijn niet alleen handig voor je kind, maar ook voor jezelf. Je kan alle posities namelijk heel eenvoudig aanpassen. Zonder dat je hier een ingewikkeld mechanisme voor hoeft te gebruiken zet je met een enkele handeling de wipstoel in de gewenste stand.
  • Je kan de Babybjorn Bliss eenvoudig inklappen: het is heel simpel om de Babybjorn Bliss mee te nemen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de stoel in te klappen. Als hij helemaal is opgevouwen, is dit wippertje zeer compact en is hij eenvoudig overal mee naartoe te nemen. En: zo neemt de wipstoel ook weinig ruimte in als hij niet gebruikt wordt.
  • De Babybjorn Bliss is zeer draagbaar: Doordat de stoel zo lichtgewicht is, neem je hem eenvoudig mee. Maar ook als de wipstoel uitgeklapt is, verplaats je deze heel eenvoudig naar een andere kamer. Zo neem jij zowel de stoel als je kindje dus snel en soepel mee als je ergens anders in het huis bezig bent.
  • Veiligheid: de ontwerpers van de Babybjorn Bliss hadden de veiligheid van hun kleine gebruikers voorop staan. De stoel voldoet aan alle vereiste veiligheidsnormen en er zijn geen uitstekende of loszittende delen waar je baby zich aan kan bezeren.

Veiligheidskenmerken van de Babybjorn Bliss wipstoel

De Babybjorn Bliss Wipstoel is erop ontworpen om je baby hier zo veilig mogelijk in te laten zitten. Zo heeft het wippertje een zeer stabiele basis, die ervoor zorgt dat de stoel niet gemakkelijk kan kantelen of omvallen. Dankzij de antislip-materialen die zijn gebruikt aan de onderkant van de basis hoef je er ook niet bang voor te zijn dat de wipstoel gemakkelijk wegschuift als je kindje een beetje beweeglijk is. Doordat er geen scherpe randen aan de Babybjorn Bliss zitten, kan je baby zich niet verwonden aan de stoel. De Bliss is gemaakt van stevige, duurzame materialen, waardoor de stoel lang mee zal gaan. Uiteraard voldoet deze stoel aan alle veiligheidseisen.

De Babybjorn Bliss wipstoel: een investering in comfort

Maak je de keuze voor een Babybjorn Bliss Wipstoel? Dan maak je de keuze voor een stoel die duurzaam is en dus een lange tijd mee zal gaan. Babybjorn maakt bij het produceren van haar artikelen altijd gebruik van de beste materialen. Deze materialen zijn goed bestand tegen dagelijks gebruik en zorgen ervoor dat je deze wipstoel zelfs kan gebruiken voor meerdere kinderen. De stoel is daarbij ontworpen om je kind vanaf de geboorte tot en met het tweede levensjaar te ondersteunen. Je hoeft zodoende niet meteen een nieuwe babystoel te kopen als je baby flink begint te groeien. Je kindje zal genieten van het wippertje. De duurzame materialen zorgen ervoor dat deze zeer comfortabel zit!

Gebruikerservaringen met de Babybjorn Bliss wipstoel

De Babybjorn Bliss wipstoel is al door vele mensen gekocht en gebruikt. De reacties op deze stoel zijn over het algemeen zeer positief. Men is blij dat de baby zo lekker in deze stoel kan zitten. Belangrijk daarbij is dat de stoel een goede ondersteuning biedt voor zowel de rug als de nek. Ouders zijn er ook blij mee dat de stoel zo eenvoudig verstelbaar is. Je weet: als ouder kom je altijd handen tekort en dan is het goed dat je niet lang bezig bent om deze stoel in de goede positie te zetten. Andere pluspunten: de Babybjorn Bliss kan eenvoudig meegenomen worden of naar een andere kamer getild worden. En dat deze wipper zo makkelijk schoon te maken is, is natuurlijk helemaal een plus! Zijn er dan geen minpunten? Die zijn er toch ook wel. Zo is de stoel flink aan de prijs en is het ook mogelijk dat grotere kinderen zich al ruim voor het einde van hun tweede levensjaar minder comfortabel voelen in deze stoel.

Overtuigd geraakt van de kwaliteit van deze stoel? Dan is het heel eenvoudig om de prijzen bij verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken en zo de juiste keuze te maken. Dit doe je met de handige prijsvergelijker van Zwangerennu.nl!

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.