Skip to content
BABYBJÖRN Balance soft wipstoel

Een must-have voor ouders: de veelzijdige Babybjorn Balance Soft Wipstoel

Het merk BabyBjörn heeft een ruim assortiment kinderproducten. Eén van deze producten is de BabyBjörn Bouncer Balance Soft Wipstoel. Is dit er één, zoals vele andere? Nee, absoluut niet. De Bouncer Balance Soft Wipstoel weet zich namelijk op diverse vlakken te onderscheiden en dat heeft alles te maken met de juiste combinatie tussen veelzijdigheid, kwaliteit en met name comfort. Meer weten over deze populaire wipstoel? In deze blog worden de belangrijkste kenmerken besproken en lees je eerlijke ervaringen van gebruikers.
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Comfort en ontwikkeling: De voordelen van de BabyBjörn Balance Soft Wipstoel

BabyBjörn staat bekend om zijn ergonomische ontwerpen. Het merk weet als geen ander hoe belangrijk de ontwikkeling van (jonge) kinderen is en draagt daar graag aan bij door te zorgen voor ruim comfort. Dit begint bij een zachte stof die prettig aanvoelt. Van belang is bovendien dat de stof soepel is en tegelijkertijd stevig. Kenmerkend aan de Bouncer Balance Soft Wipstoel is dat deze het gewicht van je kindje gelijkmatig verdeelt. Hoofd, nek en rug worden daarbij optimaal ondersteund door de voorgevormde zitting. De BabyBjörn wipstoel heeft tevens als voordeel dat het schommelmechanisme geheel afgestemd is op de bewegingen van je kindje. Hoe enthousiaster je kindje beweegt, hoe meer de stoel op en neer gaat. Dit is dan ook iets dat de jonge gebruikers al snel ontdekken en wat op zijn beurt weer bijdraagt aan de ontwikkeling van de motoriek en het gevoel voor evenwicht.

Veiligheidsfuncties van de BabyBjörn Bouncer Balance Soft wipstoel

Zorgen over de veiligheid hoef je niet te hebben. De BabyBjörn Bouncer Balance Soft wipstoel is namelijk ontworpen aan de hand van strenge veiligheidseisen en in samenwerking met diverse experts. Zo heeft het wipstoeltje een tuigje dat op twee standen te sluiten is. Je kindje heeft dus altijd voldoende ruimte om te bewegen, maar zal er zelf niet uit kunnen. Het frame is stevig en stabiel, de banden en clipjes zijn goed bedekt en schadelijke toevoegingen zijn in de stof niet aanwezig.

Praktisch en draagbaar: Het ontwerp van de BabyBjörn Bouncer Balance Soft wipstoel

Een wipstoeltje moet natuurlijk ook praktisch in gebruik zijn. Het is typisch zo’n product dat in eerste instantie dan ook makkelijk verplaatsbaar moet zijn. Zo zul je het wipstoeltje de ene keer gebruiken vlak bij de eettafel en een andere keer wellicht in de badkamer, zodat je zelf even kunt douchen. Veel ouders willen een wipstoeltje ook meenemen op vakantie of naar opa en oma.

Gelet op bovenstaande heeft het dan ook de voorkeur dat een wipstoeltje licht van gewicht en compact is. Beide is het geval bij de BabyBjörn Bouncer Balance Soft Wipstoel. Door simpelweg een knop aan de achterkant in te drukken, klap je de stoel gemakkelijk in. De wipstoel is dan erg plat, waardoor deze nauwelijks ruimte in beslag neemt. Om het gemak verder te vergroten, is de wipstoel te completeren met de praktische draagzak voor transport.

Wipstoeltjes worden veel gebruikt om in te voeden, dus vlekken vallen natuurlijk niet te voorkomen. Prettig aan de Bouncer Balance Soft wipstoel is dat het voorzien is van een wasbare stof die ook nog eens snel droogt.

BABYBJÖRN Balance soft wipstoel light sage grey12

BabyBjörn Bouncer Balance Soft Wipstoel: Een must-have voor ouders

Eigenlijk valt wel te concluderen dat BabyBjörn Bouncer Balance Soft Wipstoel van grote waarde is in elk huishouden met een pasgeboren of jong kindje. Of je je kindje er nu in wilt laten slapen of spelen of dat je de wipstoel gebruikt voor het geven van een hapje eten of de fles; het is in alle gevallen een ideaal stoeltje dat jou in de gelegenheid stelt om voor de rest even je handen vrij te hebben. Misschien denk je nu dat je dit ook hebt, wanneer je jouw kindje in de box legt. Nadeel daarvan is echter dat je de box niet altijd en overal naast je kan hebben, wat ook met zich meebrengt dat je geen constant toezicht hebt. Juist ook het feit dat deze stoel aan leeftijd en gebruik aan te passen is dankzij de drie standen en omkeerbare stof, en de genoemde flexibiliteit, maakt het een onmisbaar product.

BABYBJORN-Balance-soft-wipstoel

Ervaringen van ouders met de BabyBjörn Balance Soft wipstoel

Het is begrijpelijk dat je, ondanks alle voordelen, toch benieuwd bent naar oprechte ervaringen van gebruikers. Op het internet zijn vele recensies te lezen en om het je gemakkelijk te maken, hebben wij deze alvast voor je doorgenomen. Er zijn een aantal zaken die er uitspringen:

Zo omschrijft een moeder de BabyBjörn Bouncer Balance Soft Wipstoel als ‘heerlijk rustgevend’. Niet alleen heeft ze eventjes haar handen vrij, ook kalmeren de subtiele bewegingen haar kindje direct en helpt de bouncer de kleine zelfs om in slaap te vallen. Een andere ouder is voornamelijk enthousiast over het feit dat de wipstoel als het ware met haar kindje meegroeit. Daar waar veel andere wipstoeltjes slechts voor een beperkte tijd gebruikt kunnen worden, kan de Bouncer Balance Soft wipstoel van BabyBjörn wel twee jaar mee.

Het feit dat de wipstoel licht van gewicht is, komt in veel recensies ook als positief aspect naar voren. Dit maakt het gebruik namelijk erg flexibel. De keuze uit tal van kleuren valt bij ouders ook goed in de smaak. Zo kunnen ze namelijk kiezen voor het design dat bij hen past.

Als er tot slot al een nadeel te vinden is, betreft dit enkel de prijs. Voor jezelf zul je dus de afweging moeten maken of de vele voordelen hier tegenop wegen. Wil je er nu zeker van zijn dat je niet te veel betaalt? Neem dan een kijkje bij de prijsvergelijker op deze website. In één oogopslag is duidelijk waar jij de beste deal scoort!

BabyBjörn Balance Soft wipstoel aanbieding

Bespaar tijd en geld met onze BabyBjörn Balance Soft wipstoel vergelijkingstool – Vind altijd de beste aanbieding voor dit populaire wipstoeltje bij verschillende aanbieders. Zo ben je verzekerd van een slimme aankoop zonder te veel te betalen.

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.