Skip to content
birth-bear-het-unieke-kraamcadeau

The Birth Bear; hét originele kraamcadeau van 2023

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau dat uniek en persoonlijk is? Dan is de Birth Bear precies wat je nodig hebt! Deze handgemaakte teddybeer heeft hetzelfde gewicht en lengte als de pasgeboren baby en is het perfecte cadeau om te geven of jezelf cadeau te doen. Het is niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar het geeft ook een blijvende herinnering aan hoe klein je kleintje ooit was.
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Wat is een Birth Bear?

Een Birth Bear is een speciale teddybeer die precies het gewicht en de lengte heeft van een pasgeboren baby. Deze knuffel wordt met de hand gemaakt en is een uniek kraamcadeau om cadeau te doen aan een ander of jezelf. Om te zorgen dat de Birth Bear lang meegaat, is het van uitstekende kwaliteit. Hoe bijzonder is het als jouw baby later groot is en dan kan zien en voelen hoe klein hij of zij is geweest.

De oprichters van dit concept zochten naar een manier om de geboorte van hun eigen kinderen vast te leggen. Zo kwamen ze tot het idee van de Birth Bear. Aangezien je als ouders al snel vergeet hoe klein jouw pasgeboren baby is geweest, is dit de perfecte manier om die herinnering blijvend te maken. Sommige herinneringen moet je koesteren en dit is er één van.

De Birth Bear; het ideale kraamcadeau

Dus ben jij op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau? Dan is de Birth Bear precies wat jij zoekt. Het kan soms lastig zijn om iets leuks te bedenken, omdat je niet iets wilt geven wat de ouders al van iemand anders hebben gekregen of zelf al hebben gekocht. Doordat elke beer een eigen gewicht, lengte en personalisatie heeft, is geen een beer hetzelfde en weet je zeker dat de nieuwe ouders een uniek kraamcadeau krijgen. Des te leuker is het om een Birth Bear cadeau te doen.

Als extraatje krijg je bij de Birth Bear een geboortecertificaat waar alle persoonlijke gegevens op vermeld staan. Zo staan de naam en geboortedatum van de baby vermeld. Daarnaast krijgt de knuffelbeer zijn eigen unieke code.

Hoe werkt het?

Elke Birth bear wordt met de hand gemaakt in een atelier. Na het invullen van gegevens van de pasgeboren baby kan het team in het atelier aan de slag gaan. De volgende gegevens zijn hiervoor nodig: de lengte, het gewicht en de naam van het kindje. In de meeste gevallen wordt een baby vrij snel na de geboorte gewogen en wordt er een schatting gemaakt van de lengte. Geef je de Birth Bear cadeau? Dan staan deze gegevens meestal op het geboortekaartje. Vul deze gegevens in tijdens het bestellen.

Ben je aangekomen bij de volgende stap, dan kan je de Birth Bear personaliseren. Doe dit door de naam van het kindje in te vullen. Deze wordt vervolgens op de poot van de beer geborduurd. Daarnaast kan je ervoor kiezen om ook de geboortedatum van de baby erop te laten vereeuwigen. Elke knuffel wordt geleverd met een gekleurde strik waarvan je zelf de kleur kan kiezen. Er zijn maar liefst zeven verschillende kleuren, waaronder oudroze, groenblauw en goudbruin, om uit te kiezen.

Een personalisatie maakt de knuffel uniek en is daarom zeker de moeite waard. Na het invullen van alle persoonlijke gegevens gaat de Birth Bear in productie. Het kan tot 15 dagen duren voordat de knuffel verzonden wordt. Is het een cadeautje? Dan kan je een mooie geschenkverpakking mee bestellen.

Hoeveel kost een Birth Bear?

Voor €134,95 heb jij een Birth Bear, gepersonaliseerd met naam, geboortedatum en gekleurde strik. Daarnaast is het inclusief geboortecertificaat, canvas tasje en verzendkosten. Voor dit bedrag wordt er heel veel tijd en liefde gestoken in het creëren van de perfecte Birth Bear die precies het opgegeven gewicht en de ingevulde lengte heeft. Maar hoe gaat dit proces precies in zijn werk?

Als eerste stap in het proces wordt de naam van de baby en eventueel de geboortedatum op de poot geborduurd. Hiervoor kan je kiezen uit zeven verschillende kleuren. Na het borduren wordt er gezorgd dat de knuffel precies hetzelfde gewicht heeft als jouw baby en ook wordt er op de lengte gelet. Om te zorgen dat dit precies overeenkomt met de doorgegeven gegevens, wordt de Birth Bear regelmatig gemeten en gewogen.

Vervolgens krijgt de beer een strik om en wordt het geboortecertificaat ingevuld. Nadat de Birth Bear helemaal klaar is, wordt het verpakt in een gratis canvas tasje of een mooie, luxe geschenkverpakking, waar je €12,95 voor betaalt. Zeker als de knuffel een cadeau is, is de luxe geschenkverpakking een leuk extraatje.

De Birth Bear is een blijvend cadeau dat ontzettend leuk is om te geven aan een dierbare. Is bijvoorbeeld jouw zus of beste vriendin net moeder geworden? Geef haar dan een Birth Bear cadeau!

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.