Skip to content
Veilig naast mama met de Chicco Next2Me Air co-sleeper

Veilig naast mama met de Chicco Next2Me Air co-sleeper

In deze blog gaan we het hebben over de Chicco Next2me Air co-sleeper. Co-sleeping wordt steeds populairder, en dat is volkomen begrijpelijk. Het stelt ouders in staat om ’s nachts dicht bij hun kleintje te zijn, wat het voeden en troosten een stuk gemakkelijker maakt. En laten we eerlijk zijn, het versterkt ook de band tussen ouder en kind én bevordert een goede nachtrust voor iedereen. Maar natuurlijk, we mogen de veiligheid niet uit het oog verliezen. Daarom is de Chicco Next2me Air ontworpen met als hoogste prioriteit een veilige slaapomgeving voor zowel ouders als baby’s.
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Wat is een co-sleeper?

Een co-sleeper is eigenlijk een speciaal babybedje dat je naast je eigen bed plaatst. Het grote verschil met een traditioneel wiegje is dat je één van de zijden van de co-sleeper omlaag kunt doen of zelfs helemaal kunt verwijderen. Dit maakt het erg handig om bij je kindje te komen zonder dat je hoeft op te staan, vooral ’s nachts wanneer je aan het voeden bent of je kindje wilt geruststellen.

De Chicco Next2me Air co-sleeper is een goed voorbeeld van zo’n co-sleeper. Het is ontworpen met allerlei handige kenmerken die zowel jou als je kindje het gemak en de veiligheid bieden die jullie nodig hebben.

Een van de belangrijkste kenmerken is het luchtcirculatiesysteem. De stof aan de zijkanten van de co-sleeper is gemaakt van ademend materiaal, zodat er altijd frisse lucht rondom je kindje is. Dit helpt om de temperatuur in de Chicco co-sleeper op peil te houden en vermindert het risico op oververhitting.

De Chicco Next2me Air heeft daarnaast zelfs een hellende stand, waardoor je het ene uiteinde van het wiegje hoger kunt instellen dan het andere. Dit kan helpen om reflux bij je kindje te verlichten. Handig, toch?

De Chicco Next2me Air is perfect voor pasgeborenen tot 6 maanden oud. Het heeft een verstelbare hoogte, zodat het gemakkelijk kan worden aangepast aan de hoogte van het ouderlijk bed. Dat maakt het prettig voor jou om je kindje te troosten of te pakken zonder op te hoeven staan.

Je kindje veilig dichtbij

Veiligheid en comfort zijn ontzettend belangrijk bij het kiezen van een co-sleeper voor je kindje. De Chicco Next2me Air co-sleeper is speciaal ontworpen met deze twee aspecten in gedachten. Het heeft een scala aan veiligheidskenmerken en elementen die het comfort verhogen.

  • Een belangrijk veiligheidspunt van de Chicco Next2me Air is het veilige bevestigingssysteem. Met dit systeem kun je co-sleeper stevig aan jullie bed bevestigen met behulp van twee riemen. Zo blijft de co-sleeper op zijn plaats en komt je kindje niet tussen de co-sleeper en het bed.
  • Daarnaast heeft de Chicco Next2me Air vier vensters van netweefsel. Deze vensters zorgen niet alleen voor een betere luchtcirculatie in het wiegje, maar geven ouders ook een duidelijk zicht op je kindje. Je kindje ligt tenslotte heerlijk comfortabel op een zacht matras.
  • Bovendien kan de Chicco Next2me Air in een licht hellende positie worden vastgemaakt, wat de spijsvertering van je kindje kan bevorderen.

Neem het niet van ons aan

De Chicco Next2me Air co-sleeper heeft over het algemeen positieve recensies ontvangen van ouders. Veel ouders zijn dol op de veelzijdigheid en het doordachte ontwerp van het wiegje. Het kan gebruikt worden als een co-sleeper of als een standalone wieg, dus ouders hebben de flexibiliteit om het op de manier te gebruiken die het beste bij hen past. Enje kunt de de hoogte van het wiegje aanpassen aan je eigen bed, dankzij de vijf verschillende hoogteniveaus.

Een andere fijne eigenschap die ouders opmerken, is dat je het hoofdeinde hoger kunt instellen dan het voeteneinde. Dit kan handig zijn bij reflux, een veelvoorkomend probleem bij pasgeborenen.

Hoewel er veel positieve punten zijn, zijn er ook een paar kritiekpunten. Sommige ouders hebben opgemerkt dat de Chicco Next2me Air co-sleeper vrij zwaar is en niet gemakkelijk van de ene naar de andere kamer kan worden verplaatst. Dit kan een probleem zijn voor ouders die het wiegje in verschillende kamers willen gebruiken. Over het algemeen lijken ouders echter blij te zijn met hun aankoop. Ze omschrijven de Chicco Next2me Air co-sleeper als een “geweldig en super handig wiegje”

Chicco Next2Me Air Co-Sleeper

Tips voor het gebruik van een co-sleeper wiegje

Het gebruik van een co-sleeper wiegje zoals de Chicco Next2me Air is erg prettig. Je kunt je kindje dichtbij houden terwijl jullie allebei een goede nachtrust krijgen. Hier zijn een paar handige tips voor het opzetten en gebruiken van een co-sleeper wiegje:

  • Zorg ervoor dat je de veiligheidsrichtlijnen volgt: Bevestig het wiegje stevig aan je bed met behulp van de meegeleverde riemen. Zorg ervoor dat het wiegje op dezelfde hoogte als je matras staat, zodat je kindje niet tussen de kloof kan vallen.
  • Zorg ervoor dat de slaapomgeving comfortabel is voor je kleintje. Gebruik een matrasje dat goed past en vermijd het toevoegen van extra kussens, dekens of knuffels in het wiegje. Deze kunnen namelijk verstikkingsgevaar veroorzaken.
  • Let op de temperatuur: De Chicco Next2me Air heeft ademende zijpanelen die helpen bij het reguleren van de temperatuur, maar het is ook belangrijk om de kamertemperatuur in de gaten te houden. De ideale kamertemperatuur voor een baby is tussen de 16 en 20 graden Celsius.
  • Houd het wiegje schoon door het regelmatig schoon te maken, zodat je kindje een hygiënische slaapomgeving heeftt. Gelukkig is de bekleding van de Chicco Next2me Air afneembaar en wasbaar, waardoor het reinigen een eitje is.
  • Gebruik de kantelfunctie als je kindje last heeft van reflux. Dit kan helpen door het hoofdeinde van het wiegje te verhogen. De Chicco Next2me Air heeft een handige kantelfunctie die dit mogelijk maakt.

Chicco Next2me Air aanbieding

Bespaar tijd en geld met onze Chicco Next2me Air vergelijkingstool – vind altijd de beste aanbieding voor deze populaire co-sleeper bij verschillende aanbieders. . Wij bieden een overzicht van de meest recente prijzen en actuele aanbiedingen. Zo ben je verzekerd van een slimme aankoop zonder te veel te betalen voor de Chicco Next2me Air.

Ervaar het gemak van de Chicco Next2me Air co-sleeper zelf

Het hebben van een co-sleeper zoals de Chicco Next2me Air kan een waardevolle aanvulling zijn. Het zorgt ervoor dat je dicht bij je kindje kan slapen, wat kan helpen bij het voeden ’s nachts, het verbeteren van de band tussen ouder en kind, en het verminderen van angst bij nieuwe ouders.

De Chicco Next2me Air co-sleeper combineert veiligheid en comfort dan ook op een manier die zowel je kindje als jou ten goede komt. Met zijn veilige bevestigingssysteem, ademende zijpanelen en verstelbare hoogte, biedt het een veilige en heerlijke slaapplek voor je kindje.

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.