Skip to content
Maxi cosi Iora Babywieg

Maxi Cosi Iora co-sleeper; de perfecte co-sleeper voor jou en je kindje

De Maxi Cosi Iora co-sleeper is een stijlvol babybedje dat aan het bed van de ouders bevestigd kan worden, zodat je je baby dichtbij je hebt. Het bedje is bedoeld voor baby’s tussen de drie en zes maanden oud. We geven alle informatie omtrent de veiligheid van het bedje, het comfort, het gebruik en worden de vele voordelen beschreven en uitgelicht. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

De veelzijdigheid en het gemak van de Maxi Cosi Iora Co-sleeper

Er zijn ontzettend veel voordelen aan de Maxi Cosi Iora co-sleeper. Bekijk hieronder alle kenmerken van deze populaire co-sleeper.

  • Comfort. Ouders ervaren de Maxi Cosi Iora co-sleeper als een comfortabel bedje voor hun kindje. Dit heeft voornamelijk te maken met het luxe matras.
  • Opbergruimte. Onder de co-sleeper bevindt zich een grote mand. Hierin kun je dingen opbergen zoals luiers, flesjes, speelgoed, enzovoorts. Wordt je kindje s’nachts wakker dan heb je alle benodigdheden direct bij de hand.
  • Gebruiksgemak. Met de schuiffunctie kan Maxi Cosi Iora aan alle bedden worden vastgemaakt. Tijdens het geven van borst -of flesvoeding kan je jouw kindje zo uit het bedje tillen, zonder op te hoeven staan. Daarnaast kun je jouw baby dichtbij troosten. Vanwege het lichte gewicht en het formaat kan de co-sleeper overal worden gepositioneerd.
  • Deze Maxi Cosi co-sleeper kan aan een bed vastgemaakt worden, maar het bedje kan ook los worden gebruikt. Dat maakt de Iora co-sleeper uniek en veelzijdig.
  • Het hoofdeinde kan iets omhoog worden gezet, zodat baby’s die last hebben van bijvoorbeeld reflux, minder hoeven te spugen. Fijn voor de ouders en de baby dus!
  • Maxi Cosi bewijst al sinds 1984 dat het doet wat het beloofd.

Veiligheid eerst: Veiligheidskenmerken van de Maxi Cosi Iora Co-sleeper

Natuurlijk staat de veiligheid van je baby voorop. Bij dit babybedje kan je baby niet vallen. Er zijn namelijk vijf verschillende verstelbare hoogtes die de veiligheid waarborgen. Ook heeft het bedje een zeer stevig frame. Daarnaast hoef je je als ouders geen zorgen te maken over verstikkingsgevaar, want je kunt je baby in je slaap niet per ongeluk verstikken of benauwen. Dit is een erg belangrijk punt van de Iora. Let wel op het volgende: Als je kindje kan zitten en staan, is een ander bedje nodig.

Comfort voor je baby: Het ontwerp en de kenmerken van de Maxi Cosi Iora co-sleeper

De Maxi Cosi Iora is voorzien van een klassiek en tijdloos design. Het design is in drie kleuren verkrijgbaar. Het is neutraal en past daardoor in iedere slaapkamer en in elk interieur. De verstelbare hoogte, zoals eerder hierboven beschreven, helpt mee aan een comfortabele nacht voor zowel ouders als baby. De zijkant van het bedje kan opengeritst worden. Wanneer deze dicht is, kun je je kindje alsnog zien door het gaasvenster.

Het matras is gemaakt van polyester. Dat is zacht en ademt goed. Daarnaast is het hygiënisch en helpt het de baby om beter te ademen en dieper in slaap te komen. De temperatuur en warmteafgifte wordt hiermee ook gereguleerd. Je wil natuurlijk voorkomen dat je baby verwondingen oploopt door stoten/ botsen. Dit wordt voorkomen met de zachte voering. Deze binnenvoering mag in de wasmachine worden gereinigd.

Maxi cosi Iora co sleeper

Maxi Cosi Iora Co-sleeper: Een praktische keuze voor ouders

Qua vervoer is deze co sleeper van Maxi Cosi een echte topper. Het Iora model kan namelijk volledig worden opgevouwen. Het gehele bedje is dan plat. Mocht jouw baby uit logeren gaan of ga je met de baby op vakantie, dan is dit bedje een uitstekende keuze. De bijgeleverde reistas maakt alles nog gemakkelijker. Het opgevouwen bedje past precies in de reistas. Binnen een paar minuten is de Iora weer uitgevouwen en klaar voor gebruik. Daarom is het zo gebruiksvriendelijk voor iedereen.

Ervaringen van ouders met de Maxi Cosi Iora Co-sleeper

De commentaren en recensies zijn zeer lovend en enthousiast. Mensen zijn zeer te spreken over alle positieve aspecten van de Maxi Cosi Iora. Ze hebben er weinig op aan te merken en daarom krijgt de Iora ook zelden minder dan vijf uit vijf sterren. Zo spreken zij over het eenvoudig monteren van het bedje, de stevigheid, het hoogstaande comfort en het fraaie design. Een paar voorbeelden van zulke recensies:

 “Geweldig product – compact, duurzaam en makkelijk te installeren” 

en 

“Heel makkelijk te monteren! Fijne mogelijkheid om de zijkant naar beneden te vouwen en de ritsen voor de baby te kunnen verbergen”. 

Het is dus een ultieme aanrader en zeker de investering waard. Met de Maxi Cosi Iora Co-sleeper voorkom je teleurstellingen en miskopen. Geniet samen met jouw baby volop van de orde, rust en vreugde die dit product met zich meebrengt.

Maxi Cosi Iora co-sleeper aanbieding

Bespaar tijd en geld met onze Maxi Cosi Iora co-sleeper vergelijkingstool – Vind altijd de beste aanbieding voor deze populaire co-sleeper bij verschillende aanbieders. Zo ben je verzekerd van een slimme aankoop zonder te veel te betalen.

Review Maxi Cosi Iora co-sleeper

Onze partner Babypark heeft de populaire Maxi Cosi Iora co-sleeper getest en hun ervaring gedeeld in een video-review. Ontdek nu de talloze voordelen van deze co-sleeper.

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.