Skip to content
GB pockit buggy; lichtgewicht en toch sterk

GB pockit buggy; lichtgewicht en toch sterk

Als je op zoek bent naar een flexibel vervoersmiddel voor je kindje, dan kom je al snel bij een buggy uit. Een buggy is namelijk ideaal voor fijne wandelingen, maar ook gemakkelijk mee te nemen op reis met de auto. Op de GB Pockit Buggy is dit dan ook zeker van toepassing, maar er zijn meer dingen die deze buggy tot de ideale metgezel voor onderweg maken. Wat dit allemaal is, ontdek je in dit artikel. Tevens delen we persoonlijke anekdotes van enthousiaste gebruikers en vertellen we hoe deze buggy hun leven vereenvoudigt tijdens drukke en avontuurlijke dagen.
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Compact en lichtgewicht design

Op het gebied van buggy’s is de GB Pockit buggy een echte topper. Deze buggy is namelijk zeer compact en licht van gewicht, wat het eenvoudig maakt om de buggy mee te nemen, zonder al te veel gesjouw. Gebruik je de buggy even niet, dan vouw je hem binnen mum van tijd op tot een klein formaat. Reis je met de auto, dan neemt deze buggy hierdoor weinig plek in beslag. Naast deze belangrijke voordelen is het ontwerp van de GB Pockit buggy zeer solide te noemen. Geen zorgen dus over hobbelige ritjes, want de buggy rijdt prima over elke weg.

Comfort en veiligheid voor je kind

Voor elke rit met je kindje geldt dat comfort en veiligheid van groot belang zijn. Voor je kindje is het natuurlijk belangrijk dat hij of zij lekker zit. Dit geeft een knus gevoel en maakt het gebruik voor langere tijd bijzonder comfortabel. Dankzij de gevoerde zitting van de GB buggy is dit direct als vereiste af te vinken. Ditzelfde geldt voor de zachte schouder- en kruisbescherming.

Voor jou als ouder speelt natuurlijk de veiligheid ook een grote rol. Bij het ontwerp van deze buggy is hier dan ook veel aandacht aan besteed. Zo beschikt de buggy over een 5-punts veiligheidsharnas, wat zorgt voor de nodige gemoedsrust tijdens een wandeling. Je kindje kan zich namelijk voldoende vrij bewegen, maar zal niet los kunnen komen. Tevens is dit harnas te verstellen, zodat het naar grootte van je kindje aan te passen is. Met de praktische voetrem is de buggy snel en stevig vast te zetten.

De constructie kan een gewicht aan van maximaal 17 kilo, waardoor de buggy vaak zelfs tot een leeftijd van 4 jaar te gebruiken is. Het aluminium frame is stevig en het materiaal zacht van textuur en kwalitatief hoogwaardig. Dit tezamen maakt dat de GB Pockit buggy een zeer betrouwbare en bovendien duurzame wandelwagen is.

Gemakkelijke wendbaarheid en soepele rit – de functionaliteit van de GB Pockit Buggy

Een buggy moet wendbaar zijn, zodat zowel jij als je kindje kan genieten van een fijne, soepele rit. Dit is dan ook weer één van de punten waar de GB Pockit buggy goed op scoort. De voorwielen zijn draaibaar, wat het gemakkelijk maakt om te manoeuvreren door bochten en smalle straten. Het is met deze wagen dus geen probleem om je in drukke gebieden te verplaatsen; dit gaat moeiteloos. Om optimaal te profiteren van de wendbaarheid van deze wandelwagen zou je hem zelfs met één hand voort kunnen duwen. Hierdoor heb je jouw andere hand vrij voor bijvoorbeeld een ouder kindje.

GB Pockit buggy

Handige functies voor onderweg – de praktische voordelen van de GB Pockit Buggy


Dat een goede buggy meer is dan alleen een verrijdbare kinderstoel, bewijzen de extra functies die de GB Pockit buggy bezit. Zo is het een groot pluspunt dat de voetensteun verstelbaar is, wat het mogelijk maakt om deze ondersteuning aan te passen aan de lengte van je kind. Ook het feit dat de buggy over een ruime opbergmand beschikt, is erg prettig. Dit bespaart je namelijk het nodige tilwerk als je op weg gaat voor wat boodschappen. Wat ook fijn is, is dat je met deze buggy de mogelijkheid hebt om accessoires toe te voegen. Hierbij kun je denken aan een praktische bekerhouder of een parasol voor de warmere dagen om jouw dagjes uit compleet te maken.

GB Pockit buggy aanbieding

Bespaar tijd en geld met onze GB Pockit buggyvergelijkingstool – vind altijd de beste aanbieding voor deze populaire buggy bij verschillende aanbieders. . Wij bieden een overzicht van de meest recente prijzen en actuele aanbiedingen. Zo ben je verzekerd van een slimme aankoop zonder te veel te betalen voor de GB Pockit buggy.

Echte ervaringen van andere ouders met de GB Pockit Buggy


Benieuwd naar de ervaring van ouders die deze buggy al in bezit hebben? Dat begrijpen we maar al te goed. Juist in die ervaringen lees je doorgaans namelijk punten die je al dan niet doen besluiten om voor een bepaald product te kiezen. We kunnen alvast verklappen dat veruit de meeste gebruikers erg enthousiast zijn over deze buggy, maar wat komt het meest naar voren?

Dat is hoofdzakelijk het zeer compacte formaat. De GB Pockit buggy is zo klein van formaat dat, zeker wanneer hij ingeklapt is, hij zelfs gemakkelijk op de fiets of als handbagage in een vliegtuig mee te nemen is. “Ideaal voor op reis”, beschrijven vele ouders dan ook. Ook het lichte gewicht wordt als positief benoemd. Met jonge kinderen heb je toch al veel om mee te nemen als je er op uit gaat en het is dan wel zo fijn dat deze buggy met één hand te duwen en te tillen is en bovendien zeer weinig ruimte in beslag neemt.

Een laatste, veel gehoord punt is dat het een perfecte buggy is voor in de stad. Daar waar een moeder er bijvoorbeeld altijd tegenop zag om de drukte tegemoet te gaan, maakt de GB Pockit buggy voor haar “een wereld van verschil”. Een andere moeder zegt dat deze compacte buggy een echte uitkomst is, aangezien ze een bovenwoning heeft.
Ben jij straks de trotse bezitter van deze buggy? Deel dan ook jouw ervaring online. Elke ouder verdient het immers om van zulk gemak te genieten.


Maak elke reis memorabel met de GB Pockit Buggy

Compact, licht van gewicht en zeer flexibel te gebruiken; dat zijn toch wel de woorden die de GB Pockit buggy het best omschrijven. Zoek jij dus een praktische en fraaie wandelwagen die wendbaar is in gebruik en in een handomdraai om te toveren is tot een klein, draagbaar pakketje dan is dit er zeker een die de investering waard is. Je krijgt er een hoop comfort en plezier voor terug!

Review de GB Pockit buggy

Onze partner heeft de populaire GB Pockit buggy ook getest en hun ervaringen gedeeld in een video-review.

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.