Skip to content
Medela Swing Maxi borstkolf

Medela Swing Maxi bostkolf; maak het kolven gemakkelijker en sneller

Veel vrouwen herkennen het vast wel: het krijgen van een baby is makkelijker gezegd dan gedaan. Eerst ben je negen maanden zwanger en moet je bevallen, en vervolgens ben je verantwoordelijk voor een klein wezentje. Als het allemaal een beetje meezit, begin je vervolgens, als je er voor kiest, als moeder met het geven van borstvoeding aan je kleintje. Borstvoeding zorgt ervoor dat je kindje zich goed kan ontwikkelen en beschermd is tegen ziektes en virussen. Maar soms wil het niet altijd meezitten. Je kindje drinkt niet goed uit je tepels, of je hebt een drukke baan waardoor je niet altijd je kindje op tijd kan voeden. Een borstkolf is dan de ideale oplossing. Je hebt ontzettend veel soorten borstkolven, maar er is er maar eentje die erbovenuit springt. Dit is de Medela Swing Maxi!
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Wat is de Medela Swing Maxi en waarom is het de perfecte keuze?

De Medela Swing Maxi is een elektronische borstkolf die ontworpen is voor moeders die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het kolven van borstvoeding. De Medela Swing Maxi is een populaire borstkolf, omdat deze een dubbele kolfmogelijkheid biedt. Dit betekent dat je veel minder lang bezig bent om het flesje van je baby te vullen, en je houdt meer tijd over voor andere taken. Een ander pluspunt van de Medela Swing Maxi is dat het een compact en klein model betreft. Zo kan je de borstkolf eenvoudig meenemen naar een plek naar keuze, zoals je werk of een restaurant. De Medela Swing Maxi laadt heel erg snel op en gaat lang mee dankzij de goede accu, dus je hoeft niet bang te zijn dat je opeens met een leeg apparaat in je handen staat. Ook is deze Medela kolf erg gemakkelijk in gebruik: je hoeft totaal niet technisch onderlegd te zijn om de Medela Swing Maxi te kunnen gebruiken.

Het belang van efficiënt kolven en hoe de Medela Swing Maxi hierbij helpt.

  • De Medela Swing Maxi is de investering dubbel en dwars waard! Je krijgt er immers zoveel voor terug. Alle vrouwen die zijn overgestapt naar de Medela Swing Maxi borstkolf willen nooit meer terug. Maar, wat maakt deze borstkolf zo geliefd onder vrouwen (en hun baby’s)?
  • De Medela Swing Maxi is de meest efficiënte borstkolf van dit moment. Je kan dubbel afkolven met deze borstkolf, wat tot wel 20% meer borstvoeding kan leiden in een kleiner tijdsbestek.
  • Daarnaast is het bijzonder prettig dat de Medela Swing Maxi zo’n klein apparaat is: je kan hem overal mee naartoe nemen zonder al te veel mee te hoeven slepen. Ideaal voor vrouwen met een flexibele levensstijl!
  • Daarbovenop zorgt het 2-Phase-Expression-mechanisme dat het zuigritme van jouw baby wordt nagebootst, zodat het natuurlijker voor jou aanvoelt. Veel vrouwen ervaren dit als bijzonder prettig.
  • Last but not least kan je de zuigkracht van de Medela Swing Maxi aanpassen, zodat je precies op jouw gewenste niveau kan afkolven. Dit maakt het plaatje helemaal compleet!

Comfortabel en discreet kolven, waar en wanneer je maar wilt.

De Medela Swing Maxi is op dit moment de meest efficiënte en veelzijdige borstkolf. Doordat het zo’n compact item is, kan je de kolf zo in je tas stoppen en meenemen naar je werk of onderweg gebruiken wanneer de situatie daarom vraagt. Als kersverse moeder is het immers lastig om precies te timen waar je precies moet gaan kolven, want je weet maar nooit wanneer je borsten op springen staan of wanneer je kindje honger heeft. Niemand zal er bovendien last van hebben dat je de Medela Swing Maxi gebruikt, want de borstkolf is bijna muisstil. De Medela Swing Maxi is aanzienlijk stiller dan andere borstkolven, want op het maximale zuigkrachtniveau ligt het geluidsniveau alsnog ver onder de 45 decibel. Daarnaast zorgen de diverse soorten borstschilden ervoor dat de borstkolf perfect zit aangesloten op je borst. Je hoeft dus niet bang te zijn voor lekkende borsten of een oncomfortabel gevoel tijdens het kolven.

Medela Swing Maxi

Tips en adviezen voor een succesvolle kolfsessie met de Medela Swing Maxi.

Hoewel het gebruik van de Medela Swing Maxi voor zich spreekt, zijn er een aantal adviezen en tips die handig zijn om te weten, zodat je nog meer uit je kolf sessies kan halen. Allereerst is het belangrijk om af te tasten welke zuigkracht voor jou prettig werkt. De Medela Swing Maxi bestaat uit 9 vacuüm niveaus waaruit je kan kiezen. Je kan zelf kiezen welke zuigkracht jij comfortabel vindt, om een zo prettig mogelijke ervaring te hebben. Op deze manier kan je pas echt een ontspannende kolfsessie op touw zetten. Ook wordt de Medela Swing Maxi geleverd met verschillende borstschilden. Zo kan je zelf inschatten en meten welke pasvorm het beste bij jouw borst past. Op deze manier zit de Medela Swing Maxi goed aangesloten. Bovendien zijn alle borstschilden voorzien van een zachte rand, om de kolfsessie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Ten slotte is het essentieel dat de Medela Swing Maxi goed en regelmatig wordt gereinigd. De Medela Swing Maxi bestaat uit slechts een handjevol onderdelen en dat maakt het reinigen zeer eenvoudig. Was de onderdelen met de hand af in een sopje met zeep, of stop ze in de afwasmachine als je hier genoeg ruimte voor hebt. Je hebt binnen circa 10 minuten al een volle fles voor je kindje met de Medela Swing Maxi, doordat je gelijktijdig twee borsten kan afkolven. Bewaar de melk in de koelkast zodat deze langer goed blijft.


De voordelen van de Medela Swing Maxi voor zowel moeder als baby.

De Medela Swing Maxi is niet alleen prettig voor de kersverse moeder, ook de baby kan proeven van de vele voordelen die de Medela Swing Maxi te bieden heeft. Dankzij de Medela Swing Maxi kan je heel simpel een kolfsessie opzetten, en dat is van cruciaal belang voor de baby. Want, als je regelmatig en efficiënt kolft, dan wordt de melkproductie bij jou gestimuleerd en versterkt. Op deze manier kan je je kindje van nog meer voeding voorzien, waardoor jouw kindje als kool zal groeien en zich uitermate goed kan ontwikkelen. Ook als jij lekker in je vel zit door een comfortabele borstkolf waarmee je het onderste uit de kan kan halen, zal je merken dat dit ook de band tussen jou en je kindje ten goede komt. Ook jouw kindje zal profiteren van de Medela Swing Maxi, aangezien je je baby sneller kan voeden als deze honger heeft dankzij de dubbele kolfmogelijkheid. Dit is goed voor het humeur en de gezondheid van je kindje (en voor je eigen humeur en gezondheid natuurlijk)!

Medela Swing Maxi aanbieding

Bespaar tijd en geld met onze Medela Swing Maxi vergelijkingstool – vind altijd de beste aanbieding voor deze populaire kolf bij verschillende aanbieders. . Wij bieden een overzicht van de meest recente prijzen en actuele aanbiedingen. Zo ben je verzekerd van een slimme aankoop zonder te veel te betalen voor de Medela Swing Maxi.

Maak jouw kolfsessies eenvoudig en comfortabel met de Medela Swing Maxi!

De Medela Swing Maxi is volgens iedere vrouw de ideale borstkolf. Met de Medela Swing Maxi heb je binnen no time genoeg melk om je kleintje te voeden, en het is ook nog eens een prettige activiteit voor jezelf dankzij de verschillende borstschilden met zachte rand, de 2-Phase-Expression technologie en de aanpasbare zuigkracht. Tevens is het een compact en stil model dat je eenvoudig mee kan nemen naar een andere plek. Voor dames met een actief leven, een onmisbaar item. Met de Medela Swing Maxi is elke kolfsessie een feestje, voor jezelf en je kindje!

Review Medela Swing Maxi

Onze partner heeft de populaire Medela Swing Maxi ook getest en hun ervaringen gedeeld in een video-review.

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.