Skip to content
Philips Avent Beeldbabyfoon Dual Connected SCD921/26

De Philips Avent Beeldbabyfoon Dual Connected SCD921/26: een betrouwbare keuze

Een beeldbabyfoon helpt je om je kindje in de gaten te houden zonder in dezelfde kamer te zijn. Eén van de beste opties op de markt is de Philips Avent Beeldbabyfoon Dual Connected SCD921/26. Deze geavanceerde babyfoon combineert alle functies die je van een topklasse babyfoon zou verwachten, met de betrouwbaarheid en kwaliteit die synoniem staan aan de naam Philips Avent. Lees in deze blog alles over de Philips Avent Beeldbabyfoon Dual Connected SCD921/26.
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Ontdek alle functies van de De Philips Avent Beeldbabyfoon Dual Connected SCD921/26

De Philips Avent Dual Connected SCD921/26 is een babyfoon die vol innovatieve functies zit.

 • Dual-Connected functie: Deze babyfoon is ontworpen voor moderne ouders. Met de dual-connected functie kun je de babyfoon verbinden met je smartphone en de meegeleverde ouderunit. Dit betekent dat je je kindje in de gaten kunt houden, ongeacht waar je bent.
 • Full HD-Camera met nachtzicht en digitale zoom: Met de Philips Avent Beeldbabyfoon mis je geen enkele beweging van je kindje. De full HD-camera biedt kristalheldere beelden, zelfs in het donker dankzij de nachtzichtfunctie. Daarnaast kun je inzoomen om je kindje nog beter te zien.
 • Bereik: De Philips Avent Beeldbabyfoon heeft een indrukwekkend bereik. Binnenshuis kun je tot 400 meter van je kindje vandaan zijn met de ouderunit. Maar het echte hoogtepunt is dat je buitenshuis een onbeperkt bereik hebt via wifi of mobiele data met de Monitor+ app.
 • Batterijduur: De ouderunit heeft een batterijduur van 12 uur. Dit betekent dat je de hele nacht door in verbinding blijft zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van de batterij.

Met al deze functies en meer, is de Philips Avent babyfoon Dual Connected SCD921/26 een betrouwbare keuze voor elke ouder die op zoek is naar gemoedsrust en gemak bij het in de gaten houden van hun kindje.

 

Alle voordelen op een rijtje van de Philips Avent babyfoon Dual Connected SCD921/26

De Philips Avent babyfoon Dual Connected SCD921/26 heeft verschillende voordelen die het een uitstekende keuze maken voor aanstaande ouders.

 • Altijd in Contact: Met het Secure Connect-systeem blijf je altijd in contact met je kindje. Het systeem maakt gebruik van meerdere versleutelde verbindingen tussen de kinderunit, de ouderunit en de app, wat zorgt voor een sterke en veilige verbinding.
 • Terugspreekfunctie: Deze babyfoon heeft daarnaast een handige terugspreekfunctie waarmee je je kindje vanop afstand kunt geruststellen. Dit kan erg handig zijn als je kindje moeite heeft om in slaap te vallen of midden in de nacht wakker wordt.
 • Temperatuurweergave en nachtlampje: Met de temperatuurweergave kun je de temperatuur in de babykamer in de gaten houden. Het ingebouwde nachtlampje zorgt daarnaast voor een zachte gloed die je kindje helpt om in slaap te vallen.
 • Kalmerende geluiden: De Philips Avent Beeldbabyfoon komt met 15 voorgeprogrammeerde rustgevende geluiden, variërend van vogelgezang tot slaapliedjes. Je kunt zelfs je eigen geluid opnemen en afspelen om je kindje te kalmeren.
De Philips Avent Beeldbabyfoon Dual Connected SCD921/26: een betrouwbare keuze

Hoe gebruik je de Philips Avent Beeldbabyfoon Dual Connected SCD921/26?

Hier volgt een eenvoudige handleiding voor het instellen en gebruiken van de Philips Avent babyfoon:

 1. Uitpakken en opladen: Pak de ouder- en babyunit uit de doos en laad ze op met de meegeleverde stroomadapters.
 2. Inschakelen: Houd de aan/uit-knop op de ouderunit 1,5 seconden ingedrukt om deze in te schakelen. Het Philips-schild verschijnt op het display.
 3. Verbinding maken: Volg de stappen in de handleiding om de ouder- en babyunit met elkaar te verbinden. Dit proces wordt ook wel ‘paren’ genoemd.
 4. Installeren van de app: Download en installeer de Baby Monitor+ app op je smartphone. Volg de instructies in de app om deze te verbinden met de babyunit.
 5. Gebruiken: Plaats de babyunit in de babykamer en houd de ouderunit bij je. Je kunt nu je kindje in de gaten houden via het scherm van de ouderunit of via de app op je smartphone.
 6. Extra functies: Maak gebruik van de extra functies zoals de terugspreekfunctie, temperatuurweergave, nachtlampje en rustgevende geluiden om je kindje gerust te stellen.
  Met deze stappen kun je de Philips Avent Beeldbabyfoon Dual Connected SCD921/26 gemakkelijk instellen en gebruiken.

Philips Avent Beeldbabyfoon aanbieding

Bespaar tijd en geld met onze Philips Avent babyfoon vergelijkingstool – vind altijd de beste aanbieding voor deze populaire babyfoon bij verschillende aanbieders. . Wij bieden een overzicht van de meest recente prijzen en actuele aanbiedingen. Zo ben je verzekerd van een slimme aankoop zonder te veel te betalen voor de Philips Avent Beeldbabyfoon.

Ontdek het gemak van de Philips Avent Beeldbabyfoon Dual Connected SCD921/26 zelf

De Philips Avent Beeldbabyfoon Dual Connected SCD921/26 is een uitstekende keuze. Het biedt een scala aan indrukwekkende functies, waaronder een full HD-camera met nachtzicht en digitale zoom, een bereik tot 400 meter binnenshuis, en onbeperkt bereik buitenshuis via de Monitor+ app. Het heeft ook een Secure Connect-systeem dat zorgt voor een sterke en veilige verbinding, en een terugspreekfunctie, temperatuurweergave, nachtlampje en rustgevende geluiden om je kindje te kalmeren. Het gemak van de dual-connected functie maakt deze babyfoon erg fijn voor moderne ouders die altijd in contact willen blijven met hun kindje.

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.