Skip to content
De Luvion Easy babyfoon: handig en functioneel

De Luvion Easy babyfoon: handig en functioneel

De Luvion Easy babyfoon is handig en functioneel. Deze babyfoon is speciaal ontworpen om ouders gemoedsrust te geven en het dagelijkse leven een stukje makkelijker te maken. Met zijn intuïtieve functies en betrouwbare prestaties, heeft de Luvion Easy babyfoon al veel ouders over de hele wereld blij gemaakt. In deze blog gaan we dieper in op alle kenmerken van de Luvion Easy babyfoon, van de kristalheldere beeldkwaliteit tot de handige extra functies.
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Ontdek de prijs-kwaliteitverhouding van de Luvion Easy babyfoon

De Luvion Easy babyfoon is niet zomaar een babyfoon; het is een babyfoon die ontworpen is met veiligheid en gebruiksgemak in gedachten. Een van de meest opvallende features is het gecodeerde signaal. Hierdoor heb je altijd een veilige en storingsvrije verbinding tussen de ouderunit en de camera. Dat betekent geen gedoe met interferentie of privacyproblemen. En met een bereik van maximaal 250 meter in open veld, blijf je altijd verbonden, waar je ook bent in huis.

De babyfoon kiest automatisch het beste kanaal voor een constant goede beeldkwaliteit, en de ouderunit heeft een oplaadbare Lithium batterij zodat je ‘m langdurig kunt gebruiken. De camera kan in bijna elke richting gedraaid en gemonteerd worden, wat je veel flexibiliteit geeft bij het installeren.

Nog een handige feature is het automatische nachtzicht, dat tot wel 5 meter werkt. Dus zelfs in het donker kun je je kindje glashelder zien. En met handige functies zoals instelbaar volume en gevoeligheid, batterijwaarschuwing en buiten bereik-waarschuwing, ben je altijd op de hoogte van wat er aan de hand is.

Ten slotte is de Luvion Easy babyfoon ontwikkeld hier in Nederland en heeft een handige VOX-functie. Deze functie zorgt ervoor dat de babyfoon alleen aangaat als je kindje geluid maakt, waardoor energie wordt bespaard en onnodige ruis wordt voorkomen.

Alle voordelen van de Luvion Easy babyfoon op een rijtje

De Luvion babyfoon is een topkeuze voor aanstaande ouders, om veel redenen. Ten eerste, de nachtzichtfunctie. Je kunt je kindje namelijk ook in het donker zien. Dus zelfs als het licht uit is, kun je nog steeds een oogje in het zeil houden. Dat geeft je als ouder gemoedsrust en zorgt ervoor dat je kindje altijd veilig en comfortabel is.

Nog een handige feature is de terugspreekfunctie. Hiermee kun je tegen je kindje praten via de babyfoon, zonder dat je de kamer in hoeft te gaan. Een fijne functie om je kindje te kalmeren en weer in slaap te laten vallen. De Luvion Easy babyfoon heeft daarnaast een kamertemperatuurweergave. Zo kun je de temperatuur in de babykamer in de gaten houden, wat belangrijk is voor de veiligheid en het comfort van je kindje.

De Luvion Easy babyfoon wordt veel gebruikt in verzorgingshuizen en verpleeghuizen. Dit laat zien dat professionals in de zorgsector veel vertrouwen hebben in dit product. Bovendien heeft de Luvion Easy babyfoon een lange batterijduur, waardoor je minder vaak hoeft op te laden en meer tijd hebt om je op je kindje te richten.

De Luvion Easy babyfoon heeft een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding die hem onderscheidt van andere babyfoons op de markt.

Hoe gebruik je de Luvion Easy babyfoon?

Het gebruik van de Luvion Easy babyfoon is erg makkelijk. Hier is een simpele handleiding om je te helpen op weg te gaan:

  • Begin met het uitpakken van de babyfoon. Je zou een ouderunit (monitor), een babyunit (camera) en twee stroomadapters moeten hebben, één voor elke unit.
    Sluit beide eenheden aan op het lichtnet met behulp van de meegeleverde stroomadapters. Zorg ervoor dat ze zijn aangesloten op een veilige plek, buiten het bereik van je kindje.
  • Zet beide apparaten aan. Op de ouderunit doe je dit door op de menuknop te drukken, vervolgens navigeer je naar de instellingenoptie.
  • Het volgende dat je moet doen, is de babyunit koppelen met de ouderunit. Dit kan meestal worden gedaan via een optie in het instellingenmenu van de ouderunit. Het proces kan variëren, dus raadpleeg de handleiding als je er niet uitkomt.
  • Zodra de units zijn gekoppeld, ben je klaar. Je kunt nu de camera in de babykamer plaatsen en de monitor bij je houden, zodat je je kindje in de gaten kunt houden.
De Luvion Easy babyfoon: handig en functioneel

Ontdek de prijs-kwaliteitverhouding van de Luvion Easy babyfoon zelf

De Luvion Easy babyfoon is een geweldige keuze voor toekomstige ouders en verzorgers die op zoek zijn naar een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze Luvion babyfoon zit boordevol handige functies die zijn ontworpen om het leven gemakkelijker en zorgelozer te maken. Belangrijke features zijn onder andere een gecodeerd signaal voor een storingsvrije verbinding, automatisch nachtzicht, aanpasbaar volume en gevoeligheid, en een VOX-functie die de babyfoon activeert bij geluid.

Daarnaast heeft de babyfoon ook leuke extra’s, zoals een terugspreekfunctie waarmee je met je kindje kunt praten, een kamertemperatuurweergave om de temperatuur in de babykamer in de gaten te houden, en een lange batterijduur. En het is niet voor niets dat de Luvion Easy babyfoon ook veel gebruikt wordt in zorginstellingen, want hij is betrouwbaar én makkelijk in gebruik.

Luvion Easy babyfoon aanbieding

Bespaar tijd en geld met onze Luvion Easy babyfoon vergelijkingstool – vind altijd de beste aanbieding voor deze populaire babyfoon bij verschillende aanbieders. . Wij bieden een overzicht van de meest recente prijzen en actuele aanbiedingen. Zo ben je verzekerd van een slimme aankoop zonder te veel te betalen voor de Luvion Easy babyfoon.

Review Luvion Easy babyfoon

Onze partner heeft de populaire Luvion Easy babyfoon ook getest en hun ervaringen gedeeld in een video-review.

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.