Skip to content
Altijd verbonden met je kindje: ontdek de Philips Avent Connected SCD923/26

Altijd verbonden met je kindje: ontdek de Philips Avent Connected SCD923/26

De Philips Avent Connected SCD923/26 is een geweldige beeldbabyfoon met app-integratie. Met deze babyfoon kun je je kindje altijd en overal in de gaten houden. Het zorgt voor een directe en ononderbroken verbinding met je baby, zelfs als je niet in de buurt bent. En er zijn nog meer geweldige functies, zoals een supergoede camera met nachtzicht, temperatuurregeling, slaapliedjes en tweerichtingscommunicatie. En met de app op je telefoon krijg je zelfs handige meldingen over de status van je baby. Ontdek alle functies van Philips Avent Connected SCD923/26 babyfoon.
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Gemak en rust met de Philips Avent Connected SCD923/26

De Philips Avent Connected SCD923/26 babyfoon stelt je in staat om altijd een oogje in het zeil te houden bij je kinderen, zelfs als je niet in dezelfde kamer bent. Met de app-integratie heb je altijd belangrijke informatie binnen handbereik, zoals de kamertemperatuur, het geluidsniveau en het slaapritme van je kindje. Het Secure Connect-systeem houdt je overal in huis verbonden en met de Baby Monitor+-app blijf je zelfs buitenshuis in contact. Met kalmerende geluiden en een rustgevend nachtlampje zorgt deze babyfoon voor heerlijke dutjes. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens met je baby praten en luisteren, waardoor je je altijd verbonden voelt.

Veiligheid en betrouwbaarheid van de Philips Avent Connected SCD923/26 babyfoon

De Philips Avent Connected SCD923/26 is ook ongeëvenaard als het gaat om veiligheid en betrouwbaarheid. Met het Secure Connect-systeem ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare verbinding tussen de camera en de app. Het maakt gebruik van meerdere versleutelde koppelingen, zodat je altijd een sterke en veilige verbinding hebt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de veiligheid van de verbinding. Daarnaast zijn er verschillende veiligheids- en privacyfuncties beschikbaar op zowel de babyfoon als de app. Met de Philips Avent Baby Monitor+-app kun je je kindje vanaf elke plek in de gaten houden en geruststellen.

Geavanceerde functies en technologieën

Naast veiligheid beschikt de Philips Avent Connected SCD923/26 over veel handige functies. De full HD-camera geeft dag en nacht heldere beelden van de babykamer. En met de ouderunit blijf je altijd verbonden, met een bereik tot wel 400 meter binnenshuis. Maar dat is niet alles! De Baby Monitor+-app biedt zelfs onbeperkt bereik via wifi of mobiel internet.

En maak je geen zorgen over de kamertemperatuur, de ingebouwde kamerthermometer van deze Philips avent babyfoon waarschuwt je als het te warm of te koud is voor je kindje. En wist je dat je het nachtlampje zelfs op afstand kunt bedienen? Hoe handig is dat? En met de ’true talk back’-functie kun je zelfs met je baby communiceren en rustgevende geluiden en slaapliedjes afspelen om je kindje te kalmeren. Kortom, deze babyfoon biedt je een gebruiksvriendelijke oplossing die comfort, veiligheid en gemoedsrust biedt.

Gebruiksgemak voor jou

Maar ook aan het gebruiksgemak is gedacht. Met handige functies zoals de Comfort Videomodus en de alleen audio-modus, kun je zelf kiezen hoe je je kindje het liefst in de gaten houdt. De eco-modus is trouwens superhandig om energie te besparen. En wees gerust, met de privacymodus is de verbinding alleen tussen jou en de babyunit, zodat je geen ongewenste indringers hebt. Wat deze babyfoon echt speciaal maakt is de achtergrondbewaking. Zelfs als je telefoon vergrendeld is of je andere apps gebruikt, kun je nog steeds je baby horen.

En als er iets aan de hand is, krijg je meldingen voor bijna lege batterij, verbroken verbinding, temperatuurschommelingen, huilen en bewegingsdetectie. En het beste is dat je deze babyfoon makkelijk aan de muur kunt bevestigen, zodat je ‘m overal kunt plaatsen waar je maar wilt.

Philips Avent Connected SCD923 26 - babyfoon

Ervaringen van andere ouders met de Philips Avent Connected SCD923/26 babyfoon

We hebben de reviews alvast voor jullie doorgenomen en veel ouders zijn vooral enthousiast over het brede scala aan functionaliteiten, zoals de app-integratie en de ’true talk back’-functie, die een verbinding met hun kindje mogelijk maken. De betrouwbaarheid van de verbinding, zowel binnen als buiten het huis, is een ander aspect waar ouders erg tevreden over zijn. En niet te vergeten; het gebruiksgemak van de Philips Avent Connected SCD923/26 is ook een grote plus. Ouders merken op dat de interface van de babyfoon en de app gemakkelijk te navigeren is. Samenvattend, de positieve feedback van andere ouders onderstreept laat zien dat de Philips Avent Connected SCD923/26 een betrouwbare babyfoon is.

Philips Avent Connected SCD923/26 aanbieding

Bespaar tijd en geld met onze Philips Avent Connected SCD923/26 vergelijkingstool – vind altijd de beste aanbieding voor deze populaire babyfoon bij verschillende aanbieders. . Wij bieden een overzicht van de meest recente prijzen en actuele aanbiedingen. Zo ben je verzekerd van een slimme aankoop zonder te veel te betalen voor de Philips Avent Connected SCD923/26.

Ontdek het gemak van de Philips Avent Connected SCD923/26 babyfoon zelf

Al met al biedt de Philips Avent Connected SCD923/26 ouders echt gemoedsrust, veiligheid en gebruiksgemak. Het heeft geweldige functies zoals het Secure Connect-systeem, app-integratie en de ’true talk back’-functie, evenals verschillende veiligheids- en privacyfuncties. 

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.