Skip to content
Veiligheid en comfort tijdens elke autorit met het BeSafe iZi Go Modular X1 I-Size Baby autostoeltje

Veiligheid en comfort tijdens elke autorit met het BeSafe iZi Go Modular X1 I-Size Baby autostoeltje

BeSafe begrijpt dat de veiligheid van je kindje tijdens het reizen erg belangrijk is. Daarom hebben ze het iZi Go Modular X1 autostoeltje ontworpen met geavanceerde veiligheidsfuncties. Het autostoeltje biedt niet alleen uitstekende bescherming, maar zorgt er ook voor dat je baby zich comfortabel voelt, zelfs tijdens langere reizen. Ontdek alle unieke kenmerken van de BeSafe iZi Go Modular X1 autostoeltje.
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Bescherm je kindje onderweg met de BeSafe iZi Go Modular X1

Het is belangrijk om je kindje optimaal te beschermen tijdens het rijden. De BeSafe iZi Go Modular X1 autostoel loopt voorop in veiligheidsinnovaties, voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en -voorschriften, en zorgt ervoor dat je baby altijd goed beschermd is.
Een van de meest opmerkelijke veiligheidskenmerken van dit autostoeltje is de innovatieve Dynamic Force Absorber™, die geavanceerde bescherming biedt voor het hoofdgebied van je baby. Deze technologie absorbeert de energie van een impact en vermindert daardoor het risico op letsel. Het stoeltje is ook uitgerust met extra zijdelingse impactbescherming (SIP+) die tot 20% extra krachten absorbeert.

Voor extra stabiliteit bij zijdelingse impact is er een 5-punts gordel geïntegreerd. De brede gordelriemen en schouderpads zorgen ervoor dat krachten verdeeld worden over een groter oppervlakte, wat de veiligheid verhoogt. Bovendien is de BeSafe iZi Go Modular X1 goedgekeurd volgens de laatste UN R129 (i-Size) regelgeving, wat getuigt van de hoogste veiligheidsstandaarden van dit autostoeltje.

Ultiem comfort en ongeëvenaarde ergonomie voor je kindje

Naast veiligheid zijn comfort en ergonomie belangrijke punten om in overweging te nemen bij het reizen met baby’s. Lange reizen kunnen vermoeiend zijn voor je baby als het autostoeltje niet comfortabel is en niet voldoende ondersteuning biedt. Het BeSafe iZi Go Modular X1 baby-autostoeltje is ontworpen met deze punten in het achterhoofd. Het stoeltje is uitgerust met een zachte bekleding en een verstelbare hoofdsteun die zorgen voor een comfortabele en ergonomische zitpositie voor je baby.

Dit autostoeltje van BeSafe is ook ontworpen met een paar andere handige functies, zoals een ingebouwde zonnekap en een verstelbare draagbeugel. Beide zijn gemaakt met het comfort van de baby en ouders in gedachten. De zonnekap heeft zelfs een UPF50+ rating, dus het beschermt de baby tegen schadelijke UV-stralen. En met de verstelbare draagbeugel is het stoeltje ook nog eens makkelijker te dragen.

Het autostoeltje is verder uitgerust met de Soft Newborn Hugger™ die een slim geplaatste wig heeft voor stabiliteit, ondersteuning en een geoptimaliseerde ligstand voor pasgeborenen. De nieuw ontworpen hoofdruimte met meer interne ruimte voor het hoofd van de baby, samen met de hoogwaardige materialen, zorgen voor een extra laag comfort. Bovendien kunnen de interne harnas en hoofdsteun gemakkelijk in één actie worden aangepast, waardoor aanpassingen aan de grootte en het comfort van je baby eenvoudig kunnen worden gemaakt.


Slimme functies om het dagelijkse reizen makkelijk te maken

Comfort en ergonomie voor ouders zijn net zo belangrijk als het comfort en de veiligheid van de baby. Een ongemakkelijk of lastig te gebruiken autostoeltje kan erg frustrerend zijn, zeker wanneer je al haast hebt. Daarom is het BeSafe iZi Go Modular X1 baby-autostoeltje ontworpen met slimme functies voor gemakkelijke dagelijkse reizen.
Een van de handige kenmerken is dat het stoeltje met slechts één klik op de iZi Modular i-Size basis kan worden geïnstalleerd.

De Magnetic Belt Assistants™ maken daarnaast je kindje in de stoel zetten erg gemakkelijk. Bovendien is dit één van de lichtste i-Size goedgekeurde stoeltjes op de markt. Het BeSafe iZi Go Modular X1 baby-autostoeltje kan eenvoudig op de meeste toonaangevende kinderwagens worden geklikt om een reissysteem te vormen. Handig is ook dat het stoeltje gemakkelijk van de kinderwagen losgemaakt kan worden door twee vrijgave hendelopties die toegankelijk zijn bij verschillende kinderwagenmodellen. En altijd mooi meegenomen, de hoes van de stoel is wasbaar en kan gemakkelijk worden verwijderd. Of te wel, ook met het comfort van de ouders is in dit autostoeltje rekening gehouden.

Snel en veilig geïnstalleerd

Het BeSafe iZi Go Modular X1 baby-autostoeltje installeren is echt een eitje. Het intuïtieve ontwerp maakt het super makkelijk en snel, zelfs als je niet zo technisch bent. Het autostoeltje wordt veilig en stabiel vastgemaakt met het handige ISOfix-bevestigingssysteem en het Dual Adjustable Support Legs System.
Door middel van optische en audio-indicatoren kun je controleren of het autostoeltje goed is geïnstalleerd. De vergrendelbare ISOfix-armen in de basis kunnen zelfs ISOfix-verankeringspunten bereiken die diep verborgen zijn tussen de zitkussens. Dankzij de One-click-installation met de iZi Modular i-Size basis, kun je het stoeltje goed vastzetten zonder gedoe. Het heeft verstelbare ligstanden die zelfs na de installatie nog aangepast kunnen worden.

BeSafe iZi Go Modular X1 baby-autostoeltje

Slim en modulair ontwerp voor ultiem gemak

Het BeSafe iZi Go Modular X1 baby-autostoeltje onderscheidt zich ook door zijn modulaire ontwerp. Het maakt deel uit van het populaire iZi Modular-concept, bestaande uit een autostoel voor baby’s, een peuterstoel en een ISOfix-basis die voor beide zitjes gebruikt kan worden. Dit ontwerp biedt ouders veelzijdigheid en flexibiliteit omdat het stoeltje kan meegroeien met je kindje.

BeSafe iZi Go Modular X1 baby-autostoeltje aanbieding

Bespaar tijd en geld met onze BeSafe iZi Go Modular X1 baby-autostoeltje vergelijkingstool – vind altijd de beste aanbieding voor deze populaire autostoeltje bij verschillende aanbieders. . Wij bieden een overzicht van de meest recente prijzen en actuele aanbiedingen. Zo ben je verzekerd van een slimme aankoop zonder te veel te betalen voor de BeSafe iZi Go Modular X1 baby-autostoeltje.

Slim en modulair ontwerp voor ultiem gemak

Het BeSafe iZi Go Modular X1 baby-autostoeltje onderscheidt zich ook door zijn modulaire ontwerp. Het maakt deel uit van het populaire iZi Modular-concept, bestaande uit een autostoel voor baby’s, een peuterstoel en een ISOfix-basis die voor beide zitjes gebruikt kan worden. Dit ontwerp biedt ouders veelzijdigheid en flexibiliteit omdat het stoeltje kan meegroeien met je kindje.

Review BeSafe iZi Go Modular X1 baby-autostoeltje

Onze partner heeft de populaire BeSafe iZi Go Modular X1 baby-autostoeltje ook getest en hun ervaringen gedeeld in een video-review.

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.