Skip to content
Baby in autostoel

Ontdek de Maxi-Cosi Pebble 360 autostoel

De Maxi-Cosi Pebble 360 is de perfecte autostoel voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, comfortabele en stijlvolle optie voor hun kindje. De stoel is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 maanden en kan worden gebruikt in combinatie met de FamilyFix 360 basis (apart verkrijgbaar). Het draait soepel rond de basis en kan gemakkelijk worden vastgezet met ISOFIX-connectoren. De Pebble 360 is ook uitgerust met een geïntegreerd 5-punts veiligheidsgordel systeem dat je kindje goed beschermt. Bovendien biedt het een optimaal comfort dankzij het verstelbare hoofdsteun systeem en de extra zachte bekleding
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Ontdek de Maxi-Cosi Pebble 360 autostoel

Als toekomstige moeder wil je natuurlijk goed voorbereid op het moederschap zijn. Daarnaast moet veiligheid ook altijd centraal staan. Om die reden heb je ook een goede autostoel voor je toekomstige kindje nodig. Je hebt de keuze uit verschillende autostoelen. Vooral de Maxi-Cosi Pebble 360 is tegenwoordig zeer populair. Niet zo gek ook aangezien deze autostoel een 7.8 krijgt van de Consumentenbond.

Veelzijdigheid en het gebruiksgemak van de Maxi-Cosi Pebble 360

De Maxi-Cosi Pebble 360 is een innovatieve en comfortabele autostoel, speciaal ontworpen voor kinderen van 0 tot 15 maanden oud. Deze veelzijdige autostoel is geschikt voor baby’s met een lengte tussen de 40 en 83 cm en een gewicht tot 13 kg. Een van de belangrijkste kenmerken van de Maxi-Cosi Pebble 360 is het unieke 360° draaibare systeem, waardoor je jouw kindje gemakkelijk in en uit de auto kan plaatsen zonder je in allerlei rare hoeken te hoeven wurmen. Bovendien biedt de Pebble 360 uitstekende veiligheidsvoorzieningen, zoals het verbeterde zijdelingse beschermingssysteem en het eenvoudig te bevestigen Isofix-systeem. Het comfort van je kindje wordt verzekerd door de zachte bekleding en het innovatieve hoofdsteuntje dat meegroeit met je kindje.

Veiligheid en comfort voor ouders en kind

Je wilt natuurlijk dat de autostoel een lange periode meegaat. Gelukkig kent de Maxi-Cosi Pebble 360 meerdere voordelen

 • Praktische gordel en comfortabel zitten 
  In de eerste plaats wil je als ouder voor een praktisch en comfortabel autostoeltje gaan. De Maxi-Cosi Pebble 360 heeft een praktische gordel. Dankzij de gordel kun je snel en zonder gedoe je kindje in de autostoel zetten. Je haalt je kindje dankzij de praktische gordel ook weer gemakkelijk uit de stoel. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je baby comfortabel zit. De Maxi-Cosi Pebble 360 is voorzien van een super comfortabele zitverkleiner.
 • Veligheid
  Ook veiligheid is een belangrijk onderdeel van een autostoeltje. Als ouder wil je natuurlijk dat het autostoeltje veilig voor je kindje is. De Maxi-Cosi Pebble 360 voldoet dan ook aan verschillende veiligheidsnormen. In de eerste plaats is het autostoeltje voorzien van de zogenaamde technologie ClimaFlow. Deze technologie reguleert de temperatuur van je kindje tijdens de autorit. Bij het produceren van het autostoeltje hebben de ontwerpers ook gekozen voor de G-CELL-technologie. Je kindje wordt dankzij hierdoor tegen de krachten van een zijdelingse botsing beschermd.
 • Ergnomisch handvat
  Het autostoeltje is overigens niet alleen praktisch voor je baby, maar ook voor jou als ouder. De Maxi-Cosi Pebble 360 heeft namelijk een ergonomisch handvat. Dankzij het ergonomische handvat krijg je tijdens het wandelen niet te maken met blessures.
 • I-Size
  De Pebble 360 voldoet eveneens aan de meest recente i-Size-veiligheidsnorm (R129/03), waardoor je kindje optimaal beschermd is in de achterwaarts gerichte positie.
 • Overige voordelen 
  Dit autostoeltje biedt nog vele andere voordelen, zoals een slim rotatiesysteem waarmee je het stoeltje eenvoudig met één hand kunt draaien. Daarnaast is de Maxi-Cosi Pebble 360 gemaakt van duurzame materialen en beschikt het over een wasbare bekleding, wat zorgt voor langdurig gebruiksgemak.

Nadelen van de Maxi-Cosi Pebble 360

De Maxi-Cosi Pebble 360 heeft dus veel voordelen maar ook een aantal nadelen, waaronder:

 • De FamilyFix 360 basis moet apart worden gekocht en kan niet worden geïnstalleerd met een 3-puntsgordel.
 • De stoel is alleen geschikt tot 15 maanden, wat betekent dat je na die tijd een andere stoel nodig hebt.
 • Hoewel er meerdere kleuren beschikbaar zijn, is er geen optie om de stof te vervangen als je wilt dat je kinderwagen er fris uitziet.
 • Er is geen mogelijkheid om je kindje vast te maken met een 5-puntsgordelsysteem zoals bij sommige andere autostoeltjes.
 • Het is relatief duur in vergelijking met andere autostoeltjes van gelijke kwaliteit.

In welke kleuren is de Maxi-Cosi Pebble 360 verkrijgbaar?

Een autostoel dient niet alleen praktisch, veilig en functioneel te zijn, maar ook een aantrekkelijke uitstraling te hebben. Met een modern ontwerp en diverse kleuropties biedt deze Maxi Cosi autostoel voor elk wat wils. Zo is er de veelzijdige ‘Select Grey’, die bij vrijwel elke auto past en tijdloos is.

Mocht je de voorkeur geven aan een lichtere tint grijs, dan is ‘Twillic Truffle’ een uitstekende keuze. Voor wie een perfecte match met zwarte autobekleding zoekt, zijn er opties als ‘Essential Graphite’ en ‘Essential Black’. Als je graag opvalt tijdens het rijden, ga dan voor de opvallende ‘Essential Green’. Andere beschikbare kleuren zijn ‘Essential Grey’, ‘Essential Blue’ en ‘Twillic Grey’.

Uiteraard verschillen smaken en heeft iedereen een eigen kleurvoorkeur. Bij het kiezen van de kleur is het belangrijk om zowel je persoonlijke smaak als de praktische aspecten in overweging te nemen. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat lichtere kleuren sneller vuil worden, wat invloed kan hebben op de duurzaamheid. Neem dus de tijd om zorgvuldig de kleur te kiezen die zowel bij je smaak als bij de praktische eisen past.

Maxi cosi pebble 360
8044750110_2021_maxicosi_carseat_babycarseat_pebble360_grey_essentialgraphite_3qrtleft
Maxi cosi pebble 360
Maxi cosi pebble 360
Maxi cosi pebble 360

Persoonlijke ervaringen en recensies

We hebben alvast wat recensies voor jullie doorgespit over de Maxi-Cosi Pebble 360 autostoel. De recensies van de Maxi-Cosi Pebble 360 laten zien dat gebruikers over het algemeen zeer tevreden zijn met dit autostoeltje. Veel ouders benadrukken hoe makkelijk het is om hun kindje in en uit de stoel te tillen dankzij het slimme rotatiesysteem. Een moeder vertelde dat ze, ondanks haar rugklachten, haar baby zonder problemen in het stoeltje kon plaatsen en weer kon oppakken. Ze was onder de indruk van het comfort en de veiligheid die de Pebble 360 bood.

Een ander veelgehoord pluspunt in de recensies is het gebruiksgemak van de FamilyFix 360 basis. Ouders zijn blij met de eenvoudige installatie en het feit dat het stoeltje zowel achterwaarts als voorwaarts gericht kan worden gebruikt. Bovendien waarderen ze de hoge veiligheidsnormen en het geïntegreerde G-Cell zijdelingse beschermingssysteem.

Daarnaast delen ouders hun enthousiasme over de stijlvolle uitstraling en de verschillende kleuropties van de Maxi-Cosi Pebble 360. Het autostoeltje past goed in het interieur van hun auto en ze vinden het fijn dat ze een kleur kunnen kiezen die bij hun smaak past.

Maxi-cosi Pebble 360 aanbieding

Bespaar tijd en geld met onze Maxi-cosi Pebble 360 vergelijkingstool – Vind altijd de beste aanbieding voor deze populaire autostoel bij verschillende aanbieders. Wij bieden een overzicht van de meest recente prijzen en actuele aanbiedingen. Zo ben je verzekerd van een slimme aankoop zonder te veel te betalen voor de Maxi-cosi Pebble 360.

Maxi-Cosi Pebble 360 review

Onze partner Babypark heeft de Maxi-Cosi Pebble 360 getest en hun ervaring gedeeld in een video-review. 

Veelgestelde vragen over de Maxi Cosi Pebble 360

Hoe bevestig je de Maxi Cosi Pebble 360?

Deze Maxi Cosi 360 kan je bevestigen op de FamilyFix 360-basis (apart verkrijgbaar) en kan worden bevestigd met behulp van een 3-puntsgordel. De basis heeft een duidelijke LED-indicator die aangeeft wanneer de installatie correct is.

Op welke kinderwagen past de Maxi Cosi Pebble 360?

De Maxi Cosi Pebble 360 is compatibel met veel kinderwagens, waaronder Adorra2,  Stella,  Zelia,  Zelia2,  Zelia³, Street+, Gia, Lila SP, Mura, Plus 3, Nova 3W / 4W, Lila XP, Lila XP+, Mara, Diza en Dana for 2. Controleer altijd of jouw kinderwagen compatibel is met de autostoel voordat je deze koopt.

 

Hoe onderhoud je de Maxi Cosi Pebble 360?

Om ervoor te zorgen dat jouw Maxi Cosi Pebble 360 in optimale staat blijft, moet je regelmatig het frame en het kussen schoonmaken met lauw water en milde zeep. Vermijd het gebruik van chemicaliën of schuurmiddelen om beschadiging te voorkomen. Controleer ook regelmatig of alle bevestigingspunten goed vastzitten en vervang eventuele versleten onderdelen zoals riempjes of kussens.

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.