Skip to content
Nuna Pipa Next autostoel

Ontdek de innovatieve kenmerken van de Nuna Pipa Next autostoel

Een goede autostoel is belangrijk voor de veiligheid en het comfort van je kindje tijdens de autoritten. De Nuna Pipa Next is een topkeuze die zowel veiligheid als comfort biedt. Met zijn vele veiligheidskenmerken en handige functies, is deze autostoel speciaal ontworpen om aan de behoeften van jou en je kindje te voldoen. Of je nu een kersverse ouder bent of een doorgewinterde ouder die een nieuw autostoeltje overweegt, de Nuna Pipa Next is zeker het overwegen waard!
BabyBaby
Minder dan 1 minuut minuten lezen

Inhoud

Ontdek alle kenmerken van de Nuna Pipa Next autostoel

De Nuna Pipa Next Autostoel zit vol met handige functies om ervoor te zorgen dat je kindje veilig en comfortabel zit. Een van deze kenmerken is de ingebouwde zonnekap, die je kindje beschermt tegen de zon en andere weersomstandigheden. Je kunt de kap makkelijk in- en uitklappen, handig voor alle weertypes.

Het installatieproces van de Nuna Pipa Next is ook erg makkelijk dankzij het ISOFIX-systeem. Met de True lock™ base installatie en 13 ISOFIX posities kan je de stoel in slechts vijf seconden veilig vastzetten. En gekleurde indicatoren bevestigen ook nog eens dat het stoeltje goed geïnstalleerd is.

Voor pasgeborenen heeft deze Nuna autostoel een comfortabele inleg waardoor je kindje zich veilig en knus voelt. En het beste is dat de stoel kan draaien, wat in- en uitstappen super makkelijk maakt. Een functie die je zeker zal gaan waarderen.

De Nuna Pipa Next heeft ook indrukwekkende veiligheidskenmerken. Het scoort overall 1,8 (=Goed) in de ADAC-autostoeltjestest van mei 2022 wanneer het wordt gebruikt met BASE next en heeft 4 sterren verdiend. Met het NEXT-systeem ben je flexibel met vier oplossingen voor de eerste vier jaar, waarbij je één base gebruikt voor alle compatibele producten.

Bij een aanrijding leidt de sterke draagbeugel de krachten naar de kuip, waardoor het kwetsbare gebied rond het hoofdje extra beschermd blijft. Het slimme SIP-systeem van Nuna zorgt voor volledige bescherming tegen zijwaartse aanrijdingen dankzij EPP-energieabsorberend schuim.

De Nuna Pipa Next is trouwens TUV-gecertificeerd voor vliegreizen, dus je kunt ‘m overal mee naartoe nemen. En check deze: de stabiliteitspoot heeft een kreukelzone om de krachten op je kindje te absorberen en te minimaliseren. Deze populaire autostoel krijgt dan ook een 8.1 van de consumentenbond.

Voordelen van de Nuna Pipa Next

De Nuna Pipa Next autostoel heeft daarnaast veel voordelen, waardoor het een geweldige keuze is voor ouders. Wat echt opvalt, is hoe makkelijk hij is in gebruik. Met slechts 2,8 kg (zonder zonnekap en inleg) is deze autostoel lichtgewicht, beschermend en draagbaar. Je kunt ‘m dus makkelijk dragen en manoeuvreren.

Het comfort van je kindje is ook een belangrijke overweging en de Nuna Pipa Next presteert ook erg goed op dit gebied. De stoel biedt premium i-Size bescherming voor jouw gemoedsrust en is super comfortabel voor je kindje. De afneembare hoofdsteun met gepatenteerd Tailor tech™ geheugenschuim zorgt voor de perfecte pasvorm en groeit mee met je kindje. Bovendien is de hoofdsteun met één hand in 7 posities verstelbaar, net als de gordel die ook met je kindje meegroeit voor maximale veiligheid.

Voor extra gemak en comfort wordt de Nuna Pipa Next geleverd inclusief een Merino wol verkleiner en een Droomdeken™. De verkleiner zorgt voor ondersteuning en geborgenheid en kan eenvoudig worden verwijderd naarmate je kindje groeit. De Droomdeken™ is makkelijk en geruisloos te bevestigen met magneten, ideaal voor een heerlijk ongestoord dutje.

Qua stijl heeft de Nuna Pipa Next ook veel te bieden. De geweven stof zorgt voor een subtiele structuur, terwijl Merinowol en TENCEL™ lyocellvezel voor een natuurlijk en zacht gevoel zorgen. Dit draagt bij aan de stijlvolle uitstraling van de stoel.

Ten slotte is de Nuna Pipa Next GREENGUARD Gold-gecertificeerd. Dit betekent dat het wetenschappelijk bewezen is dat het product voldoet aan enkele van ’s werelds strengste normen voor chemische emissies van derde partijen en dat het niet bijdraagt aan luchtverontreiniging binnenshuis of blootstelling aan chemicaliën.

Vergelijking met andere autostoelen

Bij het vergelijken van de Nuna Pipa Next met andere populaire autostoelen op de markt, zijn er een aantal kenmerken die deze stoel echt laten opvallen.

Ten eerste is de Nuna Pipa Next een van de lichtste draaibare autostoelen die je kunt vinden. Met een gewicht van slechts 2,8 kg (zonder zonnekap en inlegje) is de stoel gemakkelijk te dragen en te manoeuvreren. Dit is een groot pluspunt voor ouders die hun autostoel vaak in en uit de auto moeten halen.

Daarnaast biedt de Nuna Pipa Next i-Size (R129) veiligheid, wat betekent dat het voldoet aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen. Dit is een belangrijk kenmerk omdat het ouders rust geeft dat hun kindje veilig is tijdens het reizen.

Het comfort van de Nuna Pipa Next is ook beter dan veel andere autostoelen. Met een afneembare hoofdsteun met Tailor tech™ geheugenschuim en een Merino wol verkleiner, biedt de stoel een comfortabele en ondersteunende omgeving voor je kindje.
Tot slot is de Nuna Pipa Next GREENGUARD Gold-gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan strenge normen voor chemische emissies en de kwaliteit van de binnenlucht. Niet alle autostoelen hebben deze certificering, waardoor de Nuna Pipa Next een uitstekende keuze is voor ouders die zich zorgen maken over de gezondheid en het welzijn van hun kind.

Ontdek de innovatieve kenmerken van de Nuna Pipa Next autostoel

Ervaar het gemak en de veiligheid van de Nuna Pipa Next autostoel zelf

De Nuna Pipa Next Autostoel is dus een uitstekende keuze als je op zoek bent naar veiligheid, comfort en gebruiksgemak. Met functies zoals i-Size bescherming, lichtgewicht ontwerp, afneembare hoofdsteun met Tailor tech™ geheugenschuim, en GREENGUARD Gold-certificering, biedt deze autostoel alles wat je nodig hebt voor veilig en stressvrij reizen met je kindje. Of je nu een korte rit in de stad maakt of een langere reis plant.

Nuna Pipa Next Autostoel aanbieding

Bespaar tijd en geld met onze Nuna Pipa Next Autostoel vergelijkingstool – vind altijd de beste aanbieding voor deze populaire autostoel bij verschillende aanbieders. . Wij bieden een overzicht van de meest recente prijzen en actuele aanbiedingen. Zo ben je verzekerd van een slimme aankoop zonder te veel te betalen voor de Nuna Pipa Next Autostoel.

Dit artikel is geschreven door: 

Renate

De komst van een kindje kan erg overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste items voor je babyuitzet. Dit heb ik zelf ook gemerkt bij mijn eigen zwangerschappen. Om dit proces makkelijker voor nieuwe ouders te maken duik ik diep in de reviews, onderzoeken de kenmerken en de voor- en nadelen van elk product. Het is mijn doel om het proces van het kiezen van een babyuitzet voor jou zo eenvoudig, stressvrij en voordelig mogelijk te maken.