Skip to content

Yumi Baby

“Yumi Baby is het prachtige resultaat van de passie en toewijding van zussen Lieke en Marijke. Hun inspiratie komt voort uit hun liefde voor serene, mooie prints en ze zetten deze om in exclusieve en zachte babyproducten. Elk ontwerp is uniek, met de hand geschilderd en met een grote dosis passie en enthousiasme gemaakt. Hun grootmoeder inspireerde hen met haar liefde voor schilderen, en haar aquarellen vormen nog steeds een belangrijke invloed op hun collectie. Het Japanse woord Yumi betekent “beeldschoon”, een naam die perfect past bij de stijlvolle en elegante producten van Yumi Baby. De naam wordt uitgesproken als “YUW-Miy”, wat ontstaat als een verwijzing naar “jij en ik”: jij als ouder en je baby als hun speciale klant.
Bij Yumi Baby geloven ze in het belang van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom richten ze zich op milieuvriendelijke productie en gebruiken ze uitsluitend gecertificeerd biologisch Oeko Tex katoen. Bovendien produceren ze zoveel mogelijk in sociale werkplaatsen in Nederland, om zo kansen te bieden aan mensen die anders moeilijk aan de slag zouden komen. Als ouder kun je erop vertrouwen dat de prachtige producten van Yumi Baby niet alleen jouw kinderen verwennen, maar ook de wereld om hen heen een beetje mooier maken.”

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby