Skip to content

X-Adventure

Bij X-Adventure weten we hoeveel tijd en moeite het kan kosten om de perfecte babyuitzet samen te stellen. Daarom hebben we complete collecties ontwikkeld, waarmee al je baby-producten meteen op elkaar zijn afgestemd. Zo hoef je niet langer te zoeken naar bijpassende producten en kun je je concentreren op het genieten van de mooie momenten met je kleintje. Onze complete collecties zijn niet alleen erg praktisch, maar ook nog eens erg mooi. We hebben ons gericht op het ontwerpen van stijlvolle en moderne producten, die perfect in elke kinderkamer passen. Onze collecties zijn met zorg samengesteld, met oog voor elk detail. Met de producten van X-Adventure weet je zeker dat je kwalitatieve, stijlvolle en op elkaar afgestemde producten in huis haalt. Dus waar wacht je nog op? Ontdek onze collecties en maak het ouderschap een stukje makkelijker en mooier!

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby