Skip to content

WOOOD

Met WOOOD ben je verzekerd van stoere, eigentijdse en aantrekkelijke woonproducten die je interieur weer een uitdagende look geven. De collectie van WOOOD is kenmerkend door het Nederlandse vakmanschap in combinatie met pure materialen en een uniek ontwerp. Een deel van de meubelen wordt zelfs geproduceerd in de eigen fabriek in Noord-Holland. WOOOD werkt voornamelijk met massief grenen en eiken hout dat afkomstig is uit duurzame bossen. Bovendien wordt er bij WOOOD ook kritisch gekeken naar het verantwoord bewerken, verpakken en vervoeren van de items. WOOOD Exclusive is een exclusieve lijn die nog net een tikkeltje uitdagender is en jouw interieur echt een spannend effect geeft. Deze items zijn perfect te combineren met de basis, eigentijdse en aantrekkelijke woonartikelen van het merk. De Eekhoorn Dutch Furniture, het bedrijf achter WOOOD, heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van design, productie en distributie van DHZ meubelen.

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby