Skip to content

Theraline

Het vinden van het perfecte borstvoedingskussen kan een uitdaging zijn, maar Theraline maakt het proces gemakkelijk en betaalbaar. Met het breedste assortiment van borstvoedingskussens tussen leveranciers, biedt Theraline maar liefst vijf verschillende modellen en vier vulmaterialen, zodat je altijd het juiste kussen kunt vinden dat geschikt is voor jou en je baby. En niet alleen is er een divers aanbod in kussens, maar er is ook een ruime keuze aan hoezen voor elk afzonderlijk kussen. In 1993 opgericht, heeft Theraline als doel de hoogst mogelijke kwaliteit gezondheidsproducten aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Theraline heeft de kosten laag weten te houden door afstand te doen van dure vertegenwoordigers en in plaats daarvan in te zetten op geoptimaliseerde Duitse productieprocessen. Zij tonen al jarenlang verantwoordelijkheid in hun omgang met mens en natuur. Het bestrijden van piepschuimgeur en het navulbare karakter van de borstvoedingskussens zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Verzeker jezelf van de beste kwaliteit en optimale kosteneffectiviteit en kies voor een Theraline borstvoedingskussen.

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby