Skip to content

SnoozeBaby

Snoozebaby is het merk dat baby- en peuterproducten naar een heel nieuw niveau tilt, met hun unieke tag-concept dat wereldwijd harten verovert. Met de zachtste stoffen en een ontwerp dat gericht is op functionaliteit, veiligheid en speelsheid, biedt Snoozebaby de perfecte accessoires voor elke baby. Onze producten zijn niet alleen geweldig om mee te knuffelen en te spelen, maar stimuleren ook de fijne motoriek en tastzin. Door gebruik te maken van stoffen die de lichaamsgeur van de ouders absorberen, voelen hun producten vertrouwd en veilig aan voor baby’s en peuters. SnoozeBaby tag-labels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en texturen en alleen de fijnste stoffen worden gebruikt om hun CE-gecertificeerde producten te maken. Handgemaakt met de grootste zorg en toewijding, is het geen wonder dat Snoozebaby de harten van mensen over de hele wereld verovert. Van speciaalzaken tot luxe warenhuizen en cadeauwinkels, Snoozebaby is de favoriet van ouders en baby’s overal ter wereld. Ga voor veiligheid, comfort en speelsheid met Snoozebaby!

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby