Skip to content

Sebra

Sebra is een sfeervol en modern merk van babykameraccessoires, speelgoed en andere producten die je kleintje zeker zullen betoveren. Ons unieke design, geïnspireerd door Scandinavische esthetiek, zorgt voor een prachtige aanvulling op elk huis. Wat Sebra echt onderscheidt, is onze aandacht voor detail en onze focus op de gebruikte technieken. We zijn trots om klassieke handwerktechnieken, zoals haken en breien, te gebruiken om de meest prachtige en gezellige producten te creëren. Deze retro en tegelijkertijd moderne stijl geeft de producten extra charme en een gevoel van nostalgie. We zijn ook gewijd aan het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, wol en katoen, om elk item uniek en handgemaakt te maken. Als je op zoek bent naar een uniek, handgemaakt Sebra-product met sfeervolle kleurcombinaties, dan word je zeker niet teleurgesteld. Laat je inspireren door ons merk en breng een stukje Deens design in huis!

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby