Skip to content

Roommate

Breng de kamer van je kind tot leven met de leuke, hippe decoratieartikelen van Roommate. Ons veelzijdige assortiment puilt uit van knusse verrassingen, zoals de schattige kussentjes in de vorm van maantjes en sterren. Maar Roommate biedt meer – zelfs een tentje waar je kind heerlijk in kan spelen! Kussens zijn er in allerlei uitvoeringen, zoals grote kussens in de vorm van schattige hondjes die jouw kindje gezelschap houden en zorgen voor comfortabele nachten. Naast de grappige kussens heeft Roommate ook lampen en kapstokken in de meest verrassende vormen. Heb je ooit een lamp in de vorm van een wolk gezien? Of een kapstok in de vorm van een huis? De Roommate collectie prikkelt de fantasie van jouw kindje. Geniet van de gezelligheid en de kwaliteit van Roommate en maak de kamer van je kindje tot een knusse plek waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby