Skip to content

Puck

Bij Puck weten we dat ouders altijd op zoek zijn naar kwalitatieve babyspullen tegen een scherpe prijs. Daarom hebben wij ons gericht op het ontwerpen van babyartikelen van degelijke kwaliteit, met een modern design dat past in elk interieur. We begrijpen dat het ouderschap al duur genoeg kan zijn, dus hebben we ervoor gezorgd dat onze producten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor de babyuitzet, van de Puck kinderwagen tot aan onze eenvoudige, inklapbare kinderstoel. Onze kinderstoel is ideaal voor momenten waarop je snel en gemakkelijk een extra stoel nodig hebt voor je kleintje, bijvoorbeeld bij een etentje met vrienden of tijdens een vakantie. De Puck kinderstoel kan eenvoudig uit elkaar worden gehaald en neemt daardoor nauwelijks ruimte in beslag. Dankzij het lichte gewicht is deze stoel bovendien moeiteloos mee te nemen, waar je ook heen gaat.

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby