Skip to content

Laessig

Laessig is hét merk voor ouders die op zoek zijn naar leuke en functionele spulletjes voor hun kindje. Van verzorgingstassen tot plastic bordjes en bekers, slabbetjes en knuffels – ons gevarieerde assortiment heeft het allemaal! Bij Laessig geloven we in “leven met bezieling en stijl”. Onze producten zijn niet alleen mooi, maar ook ontworpen om lang mooi te blijven. Of je nu een dagje naar het strand gaat of onderweg bent, onze zwemkleding en verzorgingstassen zijn perfect afgestemd op jouw behoeften. Dankzij de slimme indeling van de tassen hoef je je geen zorgen te maken over lekkende flessen – andere spulletjes blijven gewoon droog. En met het handige verzorgingsmatje kun je je kindje onderweg gemakkelijk verschonen. Maar dat is nog niet alles – onze Laessig tassen zien er niet alleen praktisch uit, ze zijn ook nog eens stijlvol en hip. Je wilt gezien worden met onze trendy designs! Laessig producten zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Eenmaal in bezit wil je ze niet meer missen. Onze plastic bordjes en bekers zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens onbreekbaar en gemakkelijk schoon te maken. Met kleurige figuurtjes op de bordjes wordt eten nog leuker voor je kindje. Kortom, Laessig biedt precies wat je nodig hebt – stijlvolle en praktische producten voor elke dag!

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby