Skip to content

Koeka

Koeka is een Nederlands kledingmerk dat in 1998 werd opgericht met het uitgangspunt om producten te ontwerpen die functioneel zijn voor de baby en de ouders, maar die tegelijkertijd goed matchen met het interieur. Met een collectie gebaseerd op alles wat met slapen en verzorgen te maken heeft voor baby’s en kids, is hun speendoekje dé basis van de collectie. Het doekje is praktisch, want door de lus kan de speen makkelijk worden vastgemaakt aan het doekje waardoor deze niet snel kwijtraakt. Kenmerkend voor koeka’s collecties is dat er veelvuldig badstof, wafel of canvas wordt gebruikt als stof en flanel en teddy als voering. Inmiddels is Koeka uitgegroeid tot een volwaardig lifestyle merk met meer dan 700 unieke producten voor baby’s en lifestyle. Verkochts wereldwijd in 500+ verkoopkanalen met als hoofdkantoor Bussum (NL) waar 17 enthousiaste mensen werken om wereldwijd ouders en kinderen blij te maken.

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby