Skip to content

Geuther

Geuther is al meer dan 130 jaar een vertrouwde naam als het gaat om kindermeubelen. Het begon allemaal in 1881 met een mandenfabriek, maar al snel werden de eerste kinderwagens geproduceerd. Vanaf de jaren ’60 werd de productie uitgebreid met kinderstoelen en kinderzitgroepen van hout en stalen buizen. Door de jaren heen is het assortiment steeds verder uitgebreid en zijn er extra productiehallen bijgekomen. In de eind jaren ’80 betrok het bedrijf een nieuwe productiefaciliteit met een oppervlakte van meer dan 12.000 m² en begin jaren ’90 werd het bedrijf uitgebreid met nog eens 3000 m². Vandaag de dag helpt een team van meer dan 130 medewerkers bij de productie van duurzame en veilige kindermeubelen in Duitsland. Bij Geuther staat veiligheid voorop en daarom kunt u erop vertrouwen dat hun producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby