Skip to content

Fehn

Bij Fehn geloven we sterk in het spelenderwijs leren vanaf het begin. Ons baby speelgoed biedt niet alleen urenlang vermaak, maar ondersteunt ook de ontwikkeling en groei van uw kleintjes. Zachte materialen, levendige kleuren en interessante texturen zijn slechts enkele van de kenmerken waardoor onze producten uitsteken boven de rest. Van de eerste grijpgrage handbewegingen tot wanneer ze beginnen te kruipen, voorziet ons speelgoed in de behoefte van uw baby om te ontdekken en te groeien. Of het nu gaat om een knuffel, rammelaar of speelkleed, we zijn er trots op om ouders te helpen bij het creëren van een veilige en stimulerende omgeving voor hun geliefde kleintjes. Bij Fehn staat de ontwikkeling van uw baby centraal en we zijn blij om tijdloze en kwalitatief hoogwaardige speelgoed te blijven leveren die de verbeelding stimuleren en baby’s helpen hun wereld te ontdekken.

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby