Skip to content

Deryan

Bij DERYAN draait alles om familie. Als een echt familiebedrijf zijn we al meer dan 20 jaar de marktleider als het gaat om het ontwerpen en produceren van innovatieve babyspullen. Roy van Aalst, onze oprichter en drijvende kracht, weet als geen ander wat ouders en baby’s nodig hebben. Met zijn twee zonen Dean en Ryan als inspiratiebron heeft hij DERYAN in 1999 opgericht en sindsdien hebben we ons gericht op het creëren van de beste en meest veilige producten voor onze klanten. Elk product wordt uitgebreid op de tekentafel getest en verfijnd, totdat we helemaal tevreden zijn over de kwaliteit en veiligheid. Maar bij DERYAN zijn we meer dan alleen een bedrijf. We zijn een familie, waarbij Monique van Aalst heeft gezorgd dat alles op rolletjes loopt en opa DERYAN, oftewel Martien van Aalst, sinds de oprichting van het bedrijf een oogje in het zeil houdt. Bij DERYAN hebben we passie voor wat we doen en we hopen dat onze producten jou en je gezin kunnen helpen om te genieten van alle mooie momenten die de komst van een kleintje met zich meebrengt. Van onze familie tot die van jou.

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby