Skip to content

Baninni

Bij Baninni snappen we als geen ander dat elke ouder uniek is en een eigen stijl en behoeften heeft. Daarom hebben we een uitgebreide collectie betaalbare en hoogwaardige babyproducten samengesteld, zodat je altijd een product kunt kiezen dat past bij jou en je kleintje. Of je nu op zoek bent naar een wipstoeltje met zachte stoffen of een babyhekje met een stevig frame, wij hebben het allemaal voor je. Bij Baninni staat comfort, kwaliteit en functionaliteit voorop en we nemen daarom geen genoegen met minder dan het beste voor jouw baby. We testen onze producten onder reële omstandigheden, zodat we de veiligheid en het comfort kunnen bieden die je baby nodig heeft. Ons assortiment blijft groeien en we blijven ons richten op het creëren van de beste producten voor jouw kleintje. En als je vragen hebt, staan al onze retailers klaar om je te helpen, zodat je altijd de juiste beslissing kunt nemen voor jouw baby en onze wereld.

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby