Skip to content

Bamboom

Bamboom is meer dan alleen een merk, het is een inspiratiebron voor ouders die op zoek zijn naar natuurlijke, gezonde en veilige babyartikelen. Het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals biologische bamboe en gerecyclede stoffen, is niet alleen goed voor de gezondheid en het welzijn van onze kleintjes, maar ook voor onze planeet. Het Bamboom-assortiment is ontworpen met oog voor detail en stijl, zodat ouders niet hoeven te kiezen tussen functionaliteit en esthetiek.
Pascalle De Jongh, de oprichter van Bamboom, is een moeder met een passie voor natuurlijke en duurzame producten. Haar droom om een lijn van babyproducten te creëren die zowel veilig als stijlvol zijn, is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk. Met meer dan 400 verkooppunten en een groeiende online aanwezigheid, blijft Bamboom trouw aan zijn wortels en is het voortdurend op zoek naar manieren om ouders te inspireren om de beste keuzes te maken voor hun kleintjes en de wereld om hen heen.

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby