Skip to content

ABC Design

ABC Design heeft meer dan 30 jaar succes in het bieden van hoogwaardige kinderproducten tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bedrijf is marktleider in het segment van combikinderwagens en exporteert naar maar liefst 40 verschillende landen. Bij ABC Design draait alles om het begeleiden van ouders en hun kinderen, vanaf de eerste levensdag. Hun producten bieden nabijheid, geborgenheid, veiligheid en vergemakkelijken het dagelijks gezinsleven. Bij ABC Design dragen ze een grote verantwoordelijkheid, omdat ouders hun producten wereldwijd vertrouwen. Daarom is het hun verplichting om verantwoordelijk met dit vertrouwen om te gaan. Bij ABC Design gaat elke stap in het proces, van de eerste tekening tot de laatste handgreep bij de productie, gepaard met de behoeften van baby’s. Hun producten worden ontwikkeld met in het achterhoofd wat het beste is voor de gezonde ontwikkeling en het welzijn van baby’s. ABC Design maakt niet alleen kindermeubels, maar creëert momenten van geluk voor zowel ouders als baby’s. Lachen is de taal van hun klanten en hun werk is een van de mooiste banen ter wereld.

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby