Skip to content

Kindsgard

Bij Kindsgard draait alles om het creëren van een dromerige wereld vol vreugde en comfort voor jouw kleintjes. Wij geloven dat de omgeving waarin kinderen opgroeien van groot belang is voor hun ontwikkeling en daarom verenigen wij Scandinavische patronen en kleuren met tijdloze ontwerpen die bij jouw dagelijks leven passen. Onze favoriete plekken zijn hun huizen, waar ze veilig kunnen spelen en groeien. Samen met jou ontwerpen wij deze plekken, want wij weten als geen ander dat ieder kind uniek is. Met onze ontwerpen willen wij niet alleen comfort en veiligheid bieden, maar ook bijdragen aan de magie en verwondering van het kind-zijn. Dit alles met een vleugje Scandinavische flair, waardoor jouw huis er niet alleen prachtig uitziet, maar ook functioneel is. Bij Kindsgard ontstaat jouw droomwereld, ontworpen door jou en gecreëerd door ons.

Filters
Close Overlay
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters
  • Merk

  • Kleur

  • Aanbieder

  • Sorteer op

  • Reset filters

Hoe maak je een ledikantje op?

Je wilt natuurlijk dat je kindje heerlijk en veilig slaapt in zijn eigen bedje. Maar hoe kan je zijn ledikantje veilig en comfortabel opmaken?

Hoe groot is een ledikant?

Als je bezig bent met je babyuitzet, vraag je je misschien af: hoe groot is een ledikantje eigenlijk? Past deze wel in de babykamer? En welke maat deken en/of matras heb ik nodig?

Hoe warm moet een babykamer zijn?

De juiste temperatuur is erg belangrijk voor een goede en veilige slaap van je kindje. Maar wat is de juiste temperatuur? Bij welke temperatuur zorg je ervoor dat je kindje het niet te warm en niet te koud heeft?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen?

Wanneer kies je voor een buggy in plaats van een kinderwagen? Beide wagens lijken erg op elkaar, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. Dus kies je voor een buggy, een kinderwagen of allebei?

Welke maat deken gebruik je voor een ledikant van 60×120?

Zoveel keuzes, zelfs het kiezen van een dekentje is iets waar je goed over na moet denken. Maar het kiezen van de juiste maat deken voor een ledikant is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Dus welke maat deken kies je voor een ledikantje van 60x120 cm?

Wanneer ga je van reiswieg naar wandelwagen?

Het overstappen van een reiswieg naar een wandelwagen is weer een leuke mijlpaal. Maar wanneer kan je baby over van reiswieg naar het zitgedeelte van de Joolz kinderwagen? Dit moment varieert per kindje en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, en ontwikkeling. In dit artikel bespreken we wanneer je dit het beste kunt doen voor zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagens.
BabyBaby